Näitä Ruotsin asioita kannattaa pitää esillä, koska ne tulevat yllättävän nopeasti myös Suomeen. Katujengejä meillä ei ole, eikä ikinä tule, meille valehdeltiin ja sitten niitä olikin yhtäkkiä jo ainakin kymmenen. Ja nimenomaan harvinaisen raakoja muslimitaustaisia jengejä, joista onneksi parin pahimman johtohahmot on nyt saatu pitkäksi aikaa telkien taa.

Malmössä tehtiin tutkimus sosiaaliavustuksia myöntävien henkilöiden keskuudessa ja heistä 39% oli kokenut uhkaa tai väkivaltaa viimeisen vuoden aikana. Enemmistölle heistä sitä oli tapahtunut useita kertoja.

Ja tärkeintä tässä on se, että nämä uhatut olivat antaneet periksi ja myöntäneet turhaa tai ylimääräistä sosiaalitukea. Kuvitelkaa nyt mitä heikko sossun nainen tekee Suomessa, kun joku husu tai maryan tulee rähjäämään puuttuvista rahoista.

Kaikkia sosiaalityöntekijöitä ei tietenkään tarvitse hakata sairaalaan, riittää kun muutamille tehdään se näyttävästi. Kuten tässä kuvassa alla.

sossu.jpg

Rinkebyn poliisiaseman poliisit pitää saattaa metroon ja takaisin, eivätkä he uskalla tulla omilla autoillaan töihin. Samoin monissa Ruotsin kaupungeissa poliisit eivät uskalla parkkeerata poliisiaseman pihaan, vaan autot viedään kauemmas. Koska autot voidaan tuhota ja rekisterikilvistä selviää kotiosoite. Ja niitä "kotikäyntejä" on jo ollut runsaasti.

Kymmenen vuoden kuluttua Suomessakin on naisille omat tyttötaksit, poliiseja on tuhansia enemmän ja tytöt eivät liiku yksin ulkona kello 20. 00 jälkeen.