Ruotsalainen taapero oli kuolla nälkään vegaaniruokavalion takia - vanhemmille vankilatuomio, näin uutisoi Iltalehti.

Helsingin kaupunginvaltuusto päätti 14.2.2019 kokouksessaan, että maidon ja lihan syömistä vähennetään radikaalisti Helsingin kouluissa, päiväkodeissa ja vanhainkodeissa. Peräti 50 % vuoteen 2025 mennessä, ja siis muutamassa vuodessa! Päätöstä perusteltiin tietysti päästövähennyksillä.

Tuon päätöksen ulottaminen koskemaan myös vanhainkoteja oli törkeyden huippu. Koululaiset pääsevät aina lähikioskille ja päiväkotilapset saavat välipalaa huutamalla, mutta liikuntarajoitteiset vanhukset eivät ole tottuneet valittamaan ja kuolevat siis vain hiljaa nälkään ja aliravitsemukseen. 

Naisille suunnatun innovaatiopalkinnon sai eilen Oulun yliopiston professori Heli Jantunen. Jos minä jotakin saisin kieltää, niin kieltäisin paristot. Niitä valmistetaan valtavia määriä ja ne ovat äärimmäisen saastuttavia, lausui tämä viisas nainen. 

Helsingissä on siis pian eri laitoksissa 50. 000 ( ?) vanhusta, jotka näkevät nälkää "puhtaan ympäristön vuoksi". Samaan aikaan kaupungissa surisee 200. 000 paristoilla toimivaa dildovibraattoria, jotka tekevät tuhatkertaisesti enemmän tuhoa luonnolle kuin mitä tämä vanhusten kiduttaminen säästää luontoa.

Olin kerran poikani ( jotain 10 v silloin ) kanssa veneretkellä Espoon saaristossa. Rantauduimme Espoon kaupungin omistamaan saareen, missä oli valmiit grillipaikat, pöydät, penkit, polttopuut, puuceet etc. Meidän kanssamme samaan pöytään tuli nuori aviopari, joilla kaksi hieman poikaani nuorempaa lasta.

Meillä oli eväänä erilaisia grillimakkaroita, juustoja, maitoa, mehua, leipää etc. Tämä nuoripari antoi molemmille lapsilleen oman muovisen eväslaatikon, joissa oli paloiteltuna porkkanaa, kaalia, kurkkua ja kaikenlaisia vihanneksia. Nämä pienet, viattomat lapset katselivat kysyvän ihmeissään ensin meidän eväitämme ja sitten vanhempiaan.

Vihreiden, pinkkien ja demarien naisjärjestöt vaativat jo mahdollisen Rinteen hallituksen julistautumista feministiseksi, joten se tulisi olemaan sitä itseään seuraavat neljä vuotta!