Viime keskiviikkona joukkomurhasta epäillyt irakilaiskaksoset vapautuivat vankilasta. Asiantuntijoiden mukaan toinen heistä esiintyy varmasti videolla, jolla teloitetaan 11 ihmistä. Oikeus ei kuitenkaan katsonut pätevästi todistetun kumpi veljeksistä se oli, joten molemmat vapautuivat.
 

Ja niinpä nämä kultamunat palasivat vastaanottokeskuksen täysihoitoon turvapaikkapäätöstä ja vähintään 50. 000 euron korvauksia odottelemaan.

Ruotsissa oli muutama kuukausi sitten vastaavanlainen tapaus, jossa turvapaikanhakija oli syytteeessä terroristirikoksista, mutta vapautui näytön puutteessa. Sikäläinen suojelupoliiisi ( Säpo ) kuitenkin korjasi miehen välittömästi omiin hoteisiinsa. Ilmeisesti nopeutettua turvapaikkahakemuksen käsittelyä ja karkoitusta varten.

Supo väittää seuraavansa Suomessa majailevia 300 radikalisoitunutta terroristikanditaattia, mutta sitähän ei usko itse erkkikään ( Tuomioja ). Tuollaisen porukan valvonta vaatisia vähintään 2. 000 poliisin työn ja kun Supolla ei ole edes oikeuksia kuunnella puheluita, seurata nettiviestintää etc. Jos lähes varmat joukkomurhaajat eivät kiinnosta supoa, niin mikä sitten!

 Ja kun vielä kaikki poliisin resurssit on suunnattu minun kaltaisteni tavallisten ihmisten vihapuheiden kyttäämiseen. Pari päivää sitten Yle uutisoi kuinka vihapuhe on nykyisin niin taitavasti naamioitua, ettei sitä edes löydä tavallisen somettelun seasta!