Suomi on maailman kolmanneksi paras maa naisille, vain Islanti ja Norja menevät edelle. Islannin vahvuuksia en tiedä, mutta Norja jyrää luultavasti pakollisilla naiskiintiöillään ja tasa- arvoisella asevelvollisuudellaan. Siellä kun naiset ovat ottaneet myös pakolliset kutsunnat ja luopuneet tarja halosmaisista "vain rusinat pullasta" vaateista.

Suomalaisten naisten luoma ja kymmeniä vuosia pyörittämä Marimekko on edelleenkin Suomen vahvin, paras ja pehmein brändi, olen aina ollut sitä mieltä.

Silti muutamien naisjärjestöjen raivokkaat ulostulot henkivät jonkinlaista "naisen logiikkaa"

Tänään he järjestävät monissa kaupungeissa marssia Otetaan yö takaisin. Mutta onko se Kölnin uudenvuodenyö, vai Helsingin uudenvuodenyö. Kölnissä oli Facebookin kautta kerätty muslimimiehiä ryöstämään ja ahdistelemaan saksalaisia naisia. 

 Samaa yritettiin (ja osin onnistuttiinkin) Helsingin Senaatintorilla, mutta poliisin valppauden ja lisäreservien vuoksi kaaoksesta tuli vain pieni tussahdus. Tervejärkisesti ajatellen olisi luullut femakoiden vuolaasti kiittelevän Helsingin poliisia, mutta mitä vielä; alkoi hirveä ajojahti ja parjauskampanja. Viimeisen parin viikon aikana poliisi sakotti seitsemää (7) naistenahdistelijaa, jotka kaikki olivat ulkomaalaistaustaisia. Näin ollen tuollainen Otetaan yö takaisin olisi femakoiden logiikalla selkeän rasistinen äksiööni.

Nyt naisjärjestöt yrittävätkin kiinnittää huomion siihen, kuinka heitä uhataan ahdistella ja raiskata somen sivuilla. Se on ilmeisesti pahempaa kuin tehdyt ahdistelut ja raiskaukset Suomen sivukujilla.

Huonoja asioita kumpikin ja molempiin pitää voida puuttua. Suomessa tasa- arvo etenisi paremmin, jos naisten puolella ei olisi vain tuollaisia Naisunionin kaltaisia talibaaneja.
 

rinnn.png 

Katsokaa nyt vaikka näitäkin feministi- talibaanien otsikoita, nainen on aina uhri. Mies kantaa suurimman vastuun elannosta 66% kahden aikuisen kodeissa, olisi rehellinen alempi otsikkko. Henry Laasanen.

Tuo EU: n avuton Kreikan pakolaiskriisin hoito ihmetyttää minua suuresti. Joka päivä televisiossa näytetään pieniä lapsia taapertamassa mudassa ja loskassa. Sadastatuhannesta pakolaisesta näitä pikkulapsia on kuitenkin korkeintaan tuhansia, joten heidän plokkaamisensa lämpöisiin tiloihin luulisi olevan pikkujuttu. Perheineen tietysti. Suomessa tuollainen asia hoidettaisiin automaattisesti ja välittömästi, Tornion järjestelykeskus hotspotistakin tuli heti hitti koko Euroopassa. 


EU lupasi viisumivapauden Turkille ja se menee samaan ö- mappiin kuin vain muutama vuosi sitten meuhkattu venäläisten viisumivapauskin. Ei EU tarvitse enää 5- 10 miljoonaa turkkilaista pimeää halpatyöntekijää yhteiskuntajärjestystä sotkemaan.

Onnittelut silti Suomen naisille ja etenkin julkisen terveydenhuollon naisille, heiltä olen aina saanut loistavan palvelun.