Rosa Meriläinen haluaa rajattoman maailman- kannustaa rikkomaan lakia, kirjoittaa Iltalehti. Rosa on tyypilinen vihreä "aktivisti", joka oli kansanedustajanakin vuosina 2003- 2007.

Eduskunnassa hänellä olisi ollut tilaisuus perehtyä ja toteuttaa lainsäädäntöä, mutta eihän vihreää Egoaan rakentava turhake sellaista jaksa edes ajtella. Sen sijaan hän haki lehtiotsikoita käyttämällä rintanappia Vittu haisee hyvältä, pukeutui minihameeseen vastoin kansanedustajien pukukoodia ja kertoi haastattelussa poltttaneensa kannabista kansanedustajan virassaan.

Nyt Rosa pyrkii EU- parlamenttiin ja hänen vaalisloganinsa on; Minä haluan, ja minä tahdon kaiken itselleni! Ne hän mahdollisesti valittuaan tulee myös saamaan, koska EU- parmentaarikon tilille tulee vuodessa satoja tuhansia euroja erilaisia korvauksia ja palkkoja, joiden käyttöä ei valvo kukaan. Rosa on ottanut Iltalehden haastatteluun myös 17- vuotiaan Elokapinassa riehuvan poikansa, koska silläkin saa jopa kymmeniä tuhansia ääniä lisää. Alaikäinen, joten ei siitä enempää.

Mitä on siis vihreän eliitin toiminta käytännössä, kun he pääsevät valtaan?

Minä olin vuosia sitten rakentamassa kerrostaloa As Oy Malta Helsingissä. Se oli ryhmärakentamista, jossa valikoitiin tietyistä piireistä ihmisiä toteuttamaan unelmansa. Taloon oli jotenkin saatu suhmuroitua Hitas- rahoitus, jolloin asuntojen hinta oli kymmeniä prosentteja alle Helsingin hintojen. Suhmurointia niin, mutta Rosahan nimenomaan kehottaa rikkomaan lakia ja kaikkea tavallista kansaa koskevaa moraalia.

Tuossa vihreän eliitin Maltassa oli mukana Claes Andersson, jonka perheellä oi asuntoja Nizzassa ja ties missä. Siellä oli yli 20 lääkäriä ja yleensäkin Helsingin eliittiä toteuttamassa vihreää unelmaansa veronmaksajien kustannuksella.

Siellä oli Krohnien nomenklatuura- suvusta neljä ahnasta suuta;  entisiä ministereitä, kansanedustajia, Helsingin kapunginvaltuutettuja. dosentti "Ensimmäisenä Koijärvellä", jne.

Eräskin vihreä plösö osti neljä asuntoa ja pisti ne suoraan vuokralle, mitä Osmo Soininvaara pitää selvänä Hitas- sääntöjen rikkomisena.

Vihreää tuossa Maltassa oli kuitenkin vain veronmaksajilta varastetut vihreät setelit.

Sinne piti tulla katolle muutama aurinkopaneeli, mutta ne jäivät pois, koska ne olisi pitänyt maksaa omilla rahoilla! Pienen ulkovaraston katon piti olla turvekatto, mutta sama juttu. Ehkä näihin kahteen saatiinkin veronmaksajilta "ympäristötukea", mutta niillä ostettiin kannabista!

Kaiken huippu oli kuitenkin talon katolle tulleen suuren sauna- ja viihdeosaston saunan kiuas. Näistä asukkaista monet olivat olleet Helsingin kaupunginvaltuustossa kieltämässä Yrjönkadun uimahallin puukiuasta.

Sitten tämä vihreä nomenklatuura (vrt. Putin ja NKP) laittoi omaan saunaansa kertalämmitteisen valtavan puukiukaan. Näin itse omin silmin, kuinka taloon tuli rekkalasti polttopuuta tuota kiuasta varten ja autonosturilla sitä nostettiin talon katolle.

Rosa Meriläinen haluaa rajattoman maailman ja nyt keväällä voimme saada ainakin rajattoman Suomen itärajan yli. Rajattomassa Ruotsissa ammuttiin viime- ja toissayönä, sekä räjäytettiin yksi kerrostalo, mutta niitähän siellä tapahtuu joka Jumalan yö!