Li Andersson JÄRKYTTYI kuultuaan Israelin käyttävän tekoälyä Gazan sodassa. Li ei järkyty syksyisin nähtyään taloyhtiön auranneen puhtaan valkoisen ensilumen pois pihatieltä, koska hänen naisälynsähän on nimenomaan keskittynyt hallitsemaan oman pihapiirinsä tapahtumia (vrt, kana ja pirtti- navetta akseli). Hän ymmärtää heti lumen aurauksen syvimmän tarkoituksen.

Li Andersson järkyttyi tuossa tekoälyn jutussa jo sanasta Israel, minkä jälkeen hän otti pikavalinnasta luottotoimittajansa nimen ja HS: n Minna Nalbantoglu vetäisi heti suuret otsikot. Näin on Suomea hallitsevan matriarkaatin naisäly tuplana järkyttänyt kaikkia aamukahvia juovia suomalaisia ja pienet lapsetkin ovat peloissaan.

Ylen naistoimittajat ovat kuitenkin tunnustaneet oman naisälynsä rajallisuuden ja kysyneet tekoälystä kapteeniluutnantti Lauri Vasankarilta, jolta nimen ja ammatin perusteella luulisi löytyvän miesälyä tekoälyä kommentoimaan.

Vasankarin mukaan mielikuvat tekoälyn käytöstä autonomisissa aseissa ja robottiarmeijoissa eivät ole tätä päivää, mutta selitäpäs tuo Li Anderssonin naisälylle!

Israelilla on oman tiedustelunsa lisäksi käytössään myös USA: n tiedustelu. Jo pelkästään puhelimia seuraamalla tekoäly voi hetkessä varoittaa, jos iskun alueella on naisten ja lasten puhelimia.

Jossain lehdessä oli sarja videoita Israelin armeijan iskuista, joissa droonin kuvaa seurannut sotilas näki alueella lapsia ja määräsi iskun peruttavaksi. Tekoäly näkee heti myös lähistöllä olevien naisten ja lasten puhelimet, mutta sata kertaa nopeammin ja jo ennen iskun aloitusta.

Israelin armeija on jo vuosikymmeniä soittanut tietyn talon ja ympäristön asukkaille, jos sen hävittäjä tuhoaa talon. Kaiken lisäksi ensimmäinen isku on useimmiten ollut vain paukkupommi, josta alueen asukkaat viimeistään ymmärtävät mennä kauemmaksi suojaan.

Miksi Israel on tuhonnut terrori- iskuihin osallistuneiden miesten kotitaloja? Koska Gazan Hamas ja Länsirannan johto maksavat kuolleiden tekijöiden perheille valtavat summat (15. 000 $) korvauksia ja vankilassa istuvien perheille jopa 2500 $/kk. Nämä summat on maksettu YK: n ja arabimaiden avustuksista ja tämän Tapporahan juutalaisesta hyödyn Israel iskuillaan  mitätöi. Pay- for- slay= maksu taposta.

Euroopan, USAn ja arabimaiden liittouma pommitti täysin summittaisesti Isisin halitsemia Raqqaa ja Mosulia, eikä käytännössä panttivankeina olleiden miljoonan siviilin kohtalo kiinnostanut ketään.

Vasemmistoliitolla on ilmeisesti käytössään venäläinen tekoäly, jota kokonsa vuoksi joudutaan kuljettamaan kottikärryillä, eikä sitä sen takia saada joka haastatteluun mukaan. Ainakaan Paavo Arhinmäki ei saanut sitä portaita ylös Hesarin haastatteluun, jossa hän kehui erään Suomesta Somaliaan palanneen ja Helsingissä 20 vuotta nuoriso- ohjaajana työskennelleen miehen haastattelua.

Tämä somalimies Omar Abdi kun tietysti vaati Helsingin nuorisotiloihin vielä enemmän maahanmuuttajia ohjaajiksi. Arhinmäki voisi soittaa Ruotsin Botkyrkaan ja kysyä tarkemmin asiasta. Siellä nimittäin suljettiin kahdeksan (8) nuorisotilaa, koska mamu- taustaiset jengit heiluivat niissä luotiliivit päällä ja aseet kädessä huumeita myymässä. Pelkästään pienessä Botkyrkassa kahdeksan, joten mikä lienee totuus koko Ruotsissa!

Botkyrkassa nuo huumejengit tosin näyttivät voimansa: ne järjestivät kaupunkia hallitseville sosiaalidemokraateille uuden puoluekokouksen ja sinne pikavauhtia värvättyjen mamu- jäsenten voimalla koko kaupungin johto vaihdettiin. Ja kuinka ollakaan, uusi puolueen aluejohtaja on maahanmuuttaja.