Onneksi meilä on vielä sentään myös Ulla Appelsinin kaltaisia toimittajia, koska joidenkin lehtien linjanvedoista tulee hapot suuhun.

Mitä sitten, vaikka rajalle hakeutuisi joitakin kymmeniä ihmisiä joka kunnian päivä yli talven, kirjoittaa Iltalehden kolumnisti Oskari Onninen. No mutta voi hellanlettas sentään; sehän tekee sisäministeriön mukaan vuodessa jo 20. 000 kebab- suuta ja paljonko tulee sitten kesällä! Ja Ruotsin laskentamallia käyttäen perheenyhdistämisten jälkeen (kertaa 3) se on jo 60. 000 kebab- suuta yhden vuoden saldo.

Järjestelmämme on kestänyt ihan hyvin ukrainalaisia, joita maahan saapui viime vuonna monin verran enemmän, kirjoittaa pikku- Oskari. Ukrainasta tuli vain lapsia (alle 130cm, ei partaa) ja naisia, sekä heistä vain yhden ainoan poliisi on julkisesti tuominnut (!!!!) rikolliseksi. Omassa kodissaan ollut 19- vuotias ukrainalaistyttö puukotti sinne tullutta vanhempaa muslimimiestä, jolla oli jo lähestymiskielto ex- vaimoltaan!

Ja heti poliisi julisti kaikissa lehdissä tytön syyllistyneen murhayritykseen! Ilman tuomiovaltaa, mutta "ei kerrota enempää tutkinnan tässä vaiheessa" puuttui, kun taas "uhrin suojelemiseksi" ei kerrottu "uhrin" rikostaustaa! "Moni"- kulttuurisuuskurssit oli siis käyty ja oliko vielä jaritaposilta kysytty! Tätä "oikeusvaltiota" meillä nyt suojellaan ja halutaan vielä lisää, vaikka se ei todellakaan ole enää se suomalainen oikeusvaltio!

Kansantaiteilija oli herkkäsieluinen mystikko – Jope Ruonansuu oli  nopeaälyisyydestään tunnettu kuoliaaksinaurattaja, jonka huomiota  arvostivat imitoinnin kohteet presidenteistä lähtien | KalevaMaahanmuuttajien katurikollisuus räjähti – Suomen poliisi luopuu  katuturvallisuusindeksistään - Partisaani

Hesarin Antero Mukka pitää myös tärkeimpänä oikeusvaltion säilymistä ja silloin ei tietenkään tarkoiteta suomalaisten rakentaman oikeusvaltion säilymistä sellaisena niille suomalaisille. Vaan oman käden oikeudella rajan yli tulleiden mahdollisuutta elää ilman työntekoa ja ottaa jatkossakin kaikki väkivalloin tai ilmaiseksi.

Noissa nuorisoryöstöjä koskevissa lehtijutuissa lasten vanhemmat pohtivat aina kannattaako ilmoittaa poliisille, koska uhria ja todistajia useimmiten uhkaillaan ja pahoinpidellään. Eikä varmasti kannata muutaman satasen takia, joten sen takia poliisille ilmoitetaan nykyään varmaan enää 10- 20% ryöstöistä.

Ja kun tuomiot eivät ole mitään, koska raastuvassa sharia- lakia edustava Kulttuuritulkki saa naistuomarit ja lautamiehet kyyneliin. Suomalaiset nuoret liikkuvat sitten vain tiettyihin kellonaikoihin turvallisiksi kuviteltuja reittejä, tai vanhempien kyydillä. Miinakenttäkin on turvallinen, jos tietää miinojen paikat.

Suomalainen oikeusvaltio alkaa siis olla jo hyvin paljon Oman käden oikeusvaltio!

Miten ihmeessä on mahdollista, että Ruotsissa voi tehdä murhan ilman mitään pelkoa kiinnijäämisestä, kirjoitti Aftonbladetin vanhempi miestoimittaja muutama vuosi sitten. Maassa oli juuri julkaistu tilasto, jonka mukaan jonain vuonna oli tehty 51 jengimurhaa, joista poliisi oli selvittänyt vain yhden (1) ainokaisen! Koska Umma pitää todistajia vainoamalla ja tappamalla huolen siitä, ettei kukaan uskalla enää todistaa muslimin ollessa syytettynä.

Itärajan pakolaisvirta loppuu ainoastaan, jos Venäjän tänne ajamat partaukot laitetaan lukkojen taakse odottamaan sitä yhtä ja ainoaa kielteistä päätöstä. Kuten Norja sulki v. 2015 kaikki Venäjältä väkisin tulleet suljettuun varuskuntaan ja sieltä lähdettiin kielteisen päätöksen jälkeen suoraan lentokentälle. Muuten meillä on pian 100. 000 luvattomasti maassa oleskelevaa ja monta pikkuista Oikeusvaltiota (Sharia- laki ja kalifaatit).