Minä asuin vajaat 40v sitten vuoden pahamaineisen Rinkebyn viereisessä Hallonbergenin lähiössä. Siihen aikaan kuitenkin se, Rinkeby ja muut sinisen metrolinjan lähiöt olivat vielä oikeasti monikulttuurisia ja ruotsalaisen Kansankodin suvaitsevainen ja oikeamielinen imapiiri leijui päitten yllä.

Sen jälkeen on paljon vettä virrannut Strömmenissä, mutta vielä enemmän on musulmaaneja virrannut Ruotsin lihapatojen ääreen. Ja sitten on tullut tämä poliiittinen islam, joka perustaa kalifaatteja kansankotien päälle ja sisään.

Rinkebyn poliisiaseman rakentamisen aloitus viivästyi vuosia, koska yksikään rakennusliike ei halunnut niin vaarallista projektia. Nyt NCC on aloittanut urakan, mutta hinta on jo kaksinkertainen.

Eilen oli sitten jo ensimmäinen paikallisen nuorison yritys polttaa rakennus ja jatkoa seurannee. Ilotulitteilla lastattu auto rysäytettiin portin läpi ja sytytettiin tuleen. Ja tietysti kymmenet musliminuoret saapuivat kivittämään poliisia ja palokuntaa.

Svennepoliisi on nyt aika toivottoman urakan edessä, koska rakennusaikaa on jäljellä vielä vuosi ja tämä pyhään kalifaattiin tunkeva vääräuskoisten rakennus tulee olemaan kaikkien Järvafältin jihadistien ja jengiläisten ykköskohde.

Muovipressuilla huputettu rakennus on helppo sytyttää muutamalla iltulitus/hätäraketilla ja aikanaan poliisisaattueessa paikalle saapuvan palokunnan sammutusvesi tuhoaa vain lisää. Vesikatossa ovat todennäköisesti vielä puurakenteet näkyvillä ja sulanut, palava muovi sytyttää ne nopeasti. Tuollaisen hupun alla tehdään viimeistelytöitäkin jo melko varhaisessa vaiheessa ja sellaisille pinnoille vesi ja savu ovat tuhoisia.

Ja jos se nyt valmistuisikin, niin sittenhän ne vasta ongelmat alkavat. Poliisit eivät voi matkustaa työpaikalleen julkisilla ja omalla autolla suhauttaminen maanalaiseen parkkihalliin se vasta vaarallista olisikin. Autojen rekisterinumeroista kun saadaan nopeasti selville auton omistaja ja kotiosoite. Sitten vain odotellaan poliisin kotipihalla, tai vedellään Kalashnikovilla sarjoja seinien läpi.

Nyt ollaan suunnittelemassa poliiseille turvallisia kuljetuksia töihin ja kotiin, mikä vasta maksaakin ja on jo lievästi sanoen naurettavaa. Kuinka moni poliisi yleensä suostuu tekemään töitä tuollaisen stressin ja uhkailujen alla, kun muutakin on tarjolla ja lehdet väittävät Ruotsin olevan maailman turvallisimpa maita. Ruotsissahan poliisien määrää piti lisätä 10. 000 hengellä, mutta nykyisin vanhoja eroaa jo enemmän kuin uusia saadaan koulutukseen.

Onhan ne jo aivan pe***estä nuo Ruotsin touhut. Samaa ilmeisesti halutaan Suomeenkin, koska vihreiden  lainsäädäntösihteeri Aino Pennanen apinoi välittömästi ruotsalaisen pikkupimun lentokonekaappauksen ja siitä innostuneena vasemmistoliiton Veronica Honkasalo vaati mielenosoitustaitojen opetusta Suomen kouluihin.

Samalla vihreät ja vasemmistoliitto ajavat huumeiden vapauttamista Suomeen, vaikka ne kirkuivat ja polkivat jalkaa A- oluen tullessa ruokakauppoihin. Riippuu tietysti aina viiteryhmistä: suomalaiset, virolaiset ja venäläiset työmiehet kun mielellään tempaisevat A- kaljan raskaan työpäivän päälle, mutta huumeita haluavat joutilaat pakolaiset ja Kallion sukupuolineutraalit hörhöfeministivihreät.