Maanantaina Li Andersson kertoi pitävänsä tiistaina tiedotustilaisuuden, jossa hän kertoo tulevaisuudensuunnitelmistaan. Kyseessä oli kuitenkin tyypillinen feministien ansa, johon miestoimittajat tietysti menivät. Erillinen tiedotustilaisuus seuraavalle päivälle kun viittasi johonkin muuhun, kuin yleensä pelkällä lehdistötiedotteella annettu ilmoitus halusta jatkaa puolueen puheenjohtajana.

Miestoimittajat ajoivat kuitenkin miinaan ja ryhtyivät arvailemaan mahdollista raskausilmoitusta, sellainen kun on hyvinkin mahdollista 32- vuotiaalle naiselle. Tai oli ennen, mutta ei enää. Nyt Andersson näki (vouhkasi) tuon varsin yleisen ja ennen positiivisena koetun arvailun "ongelmallisena" ja "naisten tasa- arvoa loukkaavana".

Hitler ja Stalin ajoivat molemmat omanlaistaan sosialismia ja sen varjolla he katsoivat voivansa tehdä ihan niin raakaa politiikkaa kuin sielu (oma) sietää. Feministinen "naisten tasa- arvo" on jonkinlainen ristisiitos näiden kahden arvomaailmoista, eikä silläkään ole kiinteää ohjelmaa, eikä minkäänlaista takalautaa. Suomalaiseen feminismiin on myös uitettu annos islamilaista jihadismia ( tässä ja tässä), joka mitätöi Suomen perustuslaissa annetun määritelmän yhdenvertaisuudesta:

 Jonka mukaan ketään ei saa ilman hyväksyttävää perustetta asettaa eri asemaan sukupuoleniänalkuperänkielenuskonnonvakaumuksenmielipiteenterveydentilanvammaisuuden tai muun henkilöön liittyvän syyn perusteella.

Etelä- Koreassa on nyt perustettu feminismiä vastustava, ”oikeudenmukaisuutta miehille” ajava liike, joka on kerännyt yhä laajempaa suosiota Etelä-Koreassa.

Ryhmä ilmoittaa tavoitteekseen juridisen oikeudenmukaisuuden, vihan vastustamisen ja todellisen sukupuolten välisen tasa-arvon. Feminismissä ei ole enää kyse sukupuolten tasa-arvosta. Se on sukupuoleen perustuvaa syrjintää ja toimintamenetelmiltään väkivaltaista ja vihamielistä, Moon sanoi CNN:n mukaan.

Tässä YK: n ihmisoikeusjulistuksen määritelmä tasa- arvolle, joka ei myöskään kelpaa feministeille:

 Sukupuolten välinen tasa-arvo tarkoittaa sitä, että naisilla ja miehillä on yhtäläiset oikeudet, velvollisuudet ja mahdollisuudet toteuttaa itseään ja osallistua yhteiskunnalliseen toimintaan.

Toivottavasti saamme pian Suomeenkin tuollaisen YK: n määrittelemää tasa- arvoa ajavan ja Etelä- Korean mallin mukaisen liikkeen. Vaikuttaa naurettavalta, mutta tähän on tultu!