Poliisi on nyt aloittanut esitutkinnan pääministeri Sanna Marinin 300 euron ateriaedusta. Tuollainen 3600 €/v veropetos on herrasväelle pientä Suomessa, joten hieman ihmetyttää.

Poliisi korostaa moneen otteeseen tutkivansa vain valtioneuvoston kanslian virkamiesten toimintaa, mutta tutkintapyynnön tehneellä taholla on aivan selvästi maalinaan itse Capo dei capi.

Kuka tahansa ei tuollaista tutkintaa saisi liikkeelle, joten asialla täytyy olla itse Lipposen klaani. Valtioneuvoston kanslian virkamiehet kun antoivat lausunnon, jonka mukaan tuota ateriaetua olisi erityisen paljon käytetty juuri Paavo Lipposen pääministerikaudella. Eivätköhän virkamiehet olleet asiasta yhteydessä myös Sanna Mariniin ja sieltä käskettiin vain lyödä mahdollisimman paljon sontaa tuulettimeen.

Päivi Lipponen tuli äkäisenä julkisuuteen, koska heidän aikanaan tuollaista ateriaetua ei edes ollut ja Kesärannan asunnostakin he maksoivat vuokraa.

Lipposen klaani on tunnetusti liittoutunut Venäjän ja Putinin kanssa, kun taas Sanna Marin on Saksan räsynukke. Oppositiojohtaja Navalnyin pidätyksen jälkeen pääministeri Sanna Marin lähetti Venäjälle niin vihaisen twiitin, että sitä kauhisteltiin Suomessa ja ihmeteltiin muuallakin Euroopassa. Siinä ohitettiin perustuslain mukaan Suomen ulkopolitiikkaa johtava presidentti Niinistö ja luultavasti se oli osaltaan vaikuttamassa siihenkin, ettei Putinin ja Bidenin huipputapaamista järjestetty Helsingissä.

Ihan mukavasti sattui näin vaalien keskelle, pitää meidän sivullisten vain kepillä hieman lisää vielä  ärsyttää!