Minun tapaani moni muukin on varmaan ihmetellyt feministien kiihkoa puolustaa pelkästään nuorista muslimimiehistä koostuvaa pakolaisvyöryä. Tuon epäpyhän allianssin mielettömyys käy parhaiten ilmi parista kuvasta ja kirjoituksesta.

 

aspp5.jpg  

Tässä on kuva suomalaisten tasa- arvopäivien mainoksesta, josta tasa- arvo on mahdollisimman kaukana. Puhujista 40 on naisia, miehiä 0. Olen itse perinteisen naisten ja miesten tasa- arvon kannattaja, joten tuon ilmoituksen perusteella puheet telaketjufeministeistä eivät ole liioittelua.

 

 

orestis-panagiotou.jpg

Tässä on sitten kuva syyrialaisten pakolaisten veneestä, jossa on 20 miestä, yksi nainen ja kaksi lasta. Kaikilla miehillä on pelastusliivit, mutta naisella ja lapsilla ei. Ovatko nämä "sankarimiehet" muka hakemassa turvapaikkaa heikommille vaimoilleen ja lapsilleen, jos he eivät edes myrskyävällä merellä luovuta pelastusliivejään naisille ja lapsille!

Lyhyellä aikavälillä suomalaisten feministien ja muslimimiesten edut voivat olla hyvinkin yhteneväiset näiden suttuisten päämääriensä saavuttamisessa, mutta pitkässä juoksussa mieluummin ei. Pahimmassa tapauksessa saatamme joutua näkemään ISIS- ja ÄITIS- järjestöjen kauhistuttavan verisen välienselvittelyn. Ja tulevaisuuden tasa- arvopäivien julisteessa voi 40 Annukan ja Annamarin nimien paikalla olla vain 40 Mohammettia ja Ahmettia, eikä pelastusveneitä näy missään!

Onneksi meillä suomalaisilla miehillä on kuitenkin näitä Riikka Purran ja Henry Laasasen kaltaisia totuudenpuhujia keskuudessamme.