Tässä kirjoituksessani minä todistan aukottomasti, kuinka Helsinki on vain Suomen tilitoimisto. Lisäksi se on ryöstänyt itselleen kaiken Suomen hallinnon, kulttuurikeitaat, tutkimuksen ja kaikkien suuryritysten pääkonttorit.

Mutta totta totisesti minä sanon teille, nyt siihen on tuleva muutos! Ensi syksynä koko Helsingin alueen rakentaminen pysähtyy, koska kaikkien kohteiden budjetit ovat paukkuneet hintojen nousun myötä. Eivätkä ihmiset uskalla enää ottaa asuntolainaa, koska korot ovat lähteneet hallitsemattomaan nousuun.

Venäläiset turistit ovat kaikonneet Helsingistä, amerikkalaiset eivät tule Pietarin ja Eremitaasin yhteyden katkettua ja Viron saama 6 miljardin EU- potti vetää virolaiset kotimaahansa.

Vuodessa Helsingistä muuttaa pois jo nyt 4. 000 suomen- ja ruotsinkielistä ja tilalle tulee 5. 000 vieraskielistä. Koska jälkimmäisille yhteiskunta maksaa asumisen ja muunkin elämisen. Helsingistä on tullut neekereiden kaupunki, kuten Pentti Linkola niin osuvasti sanoi eräässä kirjassaan.

Malmön sijainti Tanskan sillan ja miljoonakaupunki Kööpenhaminan vieressä on Ruotsin paras, mutta silti kaupunki on hillittömässä velkakierteessä ja työttömiä on paljon. Kaupungin väestöstä 47% on ulkomaalaisia ja nimenomaan näitä muslimitaustaisia pakolaisia, joita ei edes kiinnosta opetella ruotsia tai integroitua Ruotsiin.

Eikä tarvitse, koska somalia ja arabiaa puhutaan kaikkialla. Hyvästä sijainnista huolimatta yritykset eivät lähde Malmöön, koska ammuskelut, ryöstelyt ja tuhopoltot ovat arkipäivää. Eikä kaupunkiin saada ketään huippuosaajia, koska koulujen pihoilla puhutaan vain arabiaa ja somalia, sekä niiden taso on aivan surkea.

Suomen seuraavan hallituksen pitää siis aloittaa massiivinen valtion laitosten ja työpaikkojen siirto maaseutukaupunkeihin. Ruotsi esimerkiksi teki muutama vuosi sitten päätöksen siirtää 30. 000 valtion työpaikkaa Tukholmasta muualle maahan.

Näin ollen Suomi voisi aloitta päätöksellä siirtää 20. 000 valtion työpaikkaa muihin kaupunkeihin. Seuraavassa hallituksessa voivat olla mukana kepulit ja Perussuomalaiset, joten se sopisi hyvin heidän agendaansa.

Osmo Soininvaara kirjoitti aikoinaan, kuinka tulevaisuudessa joku 30. 000 asukkaan maalaiskaupunki on aivan ihanteellinen paikka asua. Se on riittävän suuri kaikkien palveluiden järjestämiseen ja kalavedet, kesämökit ja rajattomat ulkoilumahdollisuudet ovat jopa kävelymatkan päässä. Se aika on nyt, koska meillä on jo monenlaiset netit ja etätyöt!