Lulu ja Kunta heti sisään sieltä auringosta piehtaroimasta! Kehtaattekin leikkiä  ulkona kaikki päivät, vaikka Suomen lapset eivät ole kuukausiin nähneet aurinkoa ja siellä pakkasessa hytisevät. Pitikin minun tuollaisia pikkupiruja synnyttää!

Voisitteko kuvitella jonkun afrikkalaisäidin sättivän tuolla tavalla lapsiaan? Ette tietenkään voisi, mutta meillä Suomessa ja EU: ssa puhutaan jo vesijalanjäljestä ja kotimaiselle vedelle ruvetaan lyömään kovaa hintaa. Vaikka meillä on vettä samalla tavalla kuin afrikkalaisilla aurinkoa; Pohjanmaallahan sitä tulee jo avaimen rei'istäkin. Siis vettä, ei aurinkoa. 

EU kannustaa jo jäsenmaitaan yksityistämään vesi- ja jätehuoltonsa ja tuo kannustaminen tarkoittaa yleensä sitovaa direktiiviä, jonka rikkomisesta tulee 5000 miljoonan euron sakot.

Lisäksi mallioppilas Suomi toteuttaa tuon direktiivin etuajassa, koska pimeää työtä teettävät ja veronsa maksamatta jättävät Heidi Hautala ja Ville Niinistö niin vaativat. Vihreiden rosvoministerit! Aivan oikein, muissa Pohjoismaissa he olisivat jo eronneet tai heidät olisi erotettu.

Eihän Suomen köyhillä enää muuta olekaan kuin vettä ja leipäjonosta haettua vanhaa leipää. Äärioikeistolainen hallitus kiristää koko ajan kuntien taloutta ja sähköyhtiöiden ja kunnallisten vuokra- asuntojen myymisen jälkeen ne voivat myydä enää vesilaitoksensa. Joku Nestle ostaa ne ja sen jälkeen on halvempaa juoda olutta kuin ottaa hanasta lasillinen puhdasta vettä. 

Ja sitten alkaa tietysti valtion hillitön veden verotus, koska se haluaa mukamas säädellä veroparatiisiyhtiön järjettömiä voittoja. Ja suomalainen kuluttaja maksaa kaiken. Sähkön vero on noussut satoja prosentteja viimeisen 10 vuoden aikana, koska on se hiilijalanjälki.

Saksalaiset voivat kuitenkin pelastaa Suomen, koska sinne on perustettu uusi Alternative für Deutschland- puolue. Tuon puolueen perustajiin kuuluvat Saksan johtavat talousasiantuntijat, joten mistään turhasta puolueesta ei ole kysymys. Jopa 20- 25 % saksalaisista arvelee voivansa äänestää puoluetta.

Maailmalla on kauhistuttavia esimerkkejä tuosta veden ja vesilähteiden myynnistä, joten käykää ihmeessä allekirjoittamassa tuo SAK: n vetoomus. Pohjalaiset varsinkin, jos vain venekyydin saatte.