Tänä aamuna katsoin ensimmäistä kertaa pitkään aikaan Ylen Jälkiviisaita. Siinä oli kolme naista ja yksi naisen tavoin elehtivä miesoletettu mieskiintiötä täyttämässä. Onneksi se somalinainen ei sentään ollut ohjelmassa, vaikka aihe olikin yksi niitä harvoja mitä hän sallii käsiteltävän: Woke.

En kestänyt katsella ohjelmaa kuin muutaman minuutin, koska siinä oli tämä Iltalehden "tähtitoimittaja" Kreeta Karvala. Tässä lainaus kirjoituksestani vuodelta 2016, jonka laadin Kreetan kommentoitua Suomen hävittäjähankintoja:

Kreetta Karvala kuitenkin veti kaikkien aikojen limbot sanoessaan, että hävittäjäkaupat tulisi perua ja niitä rahoja voitaisiin käyttää Libyan jälleenrakennukseen. Hän ei sanonut vaikkapa, tai esimerkiksi, vaan kaikista maailman valtioista juuri Libya oli hänelle ensimmäinen auttamisen kohde.

Libya oli 40- 50v yksi maailman rikkaimpia valtioita. Öljytulojen avulla 6. 5 miljoonaa libyalaista saivat ilmaiset koulutukset, terveydenhoidot, asunnot ja perheen perustaneet nuoret saivat säkillisen alkupääomaa. Kaksi miljoonaa enimmäkseen aasialaista siirtotyöläistä (orjaa) hoiti maan kaikki työt, ilman mitään oikeuksia ja 100 dollarin kuukausipalkalla. 

Tuosta Kreetan älynväläyksestä on siis jo viisi vuotta, mutta vieläkin tuon naisen nähdessäni otsasuoneni pullistuu kaksi senttiä, se muuttuu violetin väriseksi ja saan hengitysvaikeuksia.

Tuolla Professorin blogissa Seppo Oikkonen ihmettelee naisten motiiveja tuossa muslimimiesten maahanmuuton ihannoimisessa ja hän on täsmälleen oikeassa:

Vihreä Lanka yhdistää ulkomaalaisen vaimon ottaneet aviomiehet rikollisuuteen ja ihmiskauppaan:

  • Usein on vaikeaa vetää raja
    ihmiskaupan ja muun rikollisen tai arveluttavan toiminnan välille. Tähän
    harmaaseen alueeseen voivat kuulua esimerkiksi Venäjältä tai Aasiasta
    vaimoiksi haetut kielitaidottomat naiset, joilta puuttuvat sosiaaliset
    verkostot.

Kun suomalaisella miehellä on kielitaidoton vaimo, jolla ei ole sosiaalisia verkostoja, mies liikkuu ihmiskaupan ja rikollisuuden harmaalla alueella.

Miksi asiaa ei tarkastella päinvastaisesta suunnasta? Suomalainen mieshän voi olla suuri hyväntekijä, joka on pelastanut köyhän ja patriarkaalisen kulttuurin alistaman naisen leveämpien leipäpatojen ääriin.

Hesarissa oli joskus iso artikkeli Joensuun seudulla asuvasta nuoresta naisesta, joka oli ”uhrautuvasti” ottanut nuoren muslimimiehen kotiinsa asumaan. Pieni yksiö oli jaettu lakanalla ja siinä sitten "kotouduttiin" yhteiskunnan verorahoilla. Mitäpä, jos nuori mies kävelisi vokkiin ja yrittäisi valita sieltä jonkun Aasiasta tulleen nuoren naisen omaan kotiinsa asumaan. Poliisit soitettaisiin heti ja Rikosuhripäivystyksestä tultaisiin pillit soiden ja monen naisen voimalla syytettä ihmiskaupasta nostamaan!

Nyt Suomessa suunnitellaan yleisiä kutsuntoja myös kaikille naisille ja ”siinä on kysymys tasa- arvosta”. Kallis ruljanssi, joka toisi muutaman prosentin lisää naisia armeijaan. Ja tietysti samalla perustettaisiin myös kevyempi asepalvelus esim. ”diabeetikoille”, siis naisille. Näin naiset saisivat jatkossa vänrikin, kapteenin, yms. sotilasarvoja pienellä leikkiarmeijan käynnillä, vaikka heidän ainoa suorituksensa olisi dildon patterin vaihtaminen 10 minuutissa!

En vihaa naisia, minä äänestin viime vaaleissakin naista ja pidän Riikka Purran valintaa PS: n puheenjohtajaksi erittäin onnistuneena vetona. Lukemattomat naiset oikein ylpeilevät sanoessaan: En ikinä voisi äänestää miestä, mutta kenenkään miehen en ole kuullut koskaan sanovan: En ikinä voisi äänestää naista.