"Me venäläiset emme halua mitään erikoispalveluja, koska ne maksavat. Meille Suomi riittää sellaisena kuin se on, sen takia me olemme tänne tulleet." Noin sanoi eräs venäläinen nainen jossain tv: n mamuillassa ja minä kuuntelin tyytyväisenä.

Samoin pakolaisina Suomeen tulleet Kosovon muslimit ovat sopeutuneet hyvin maamme tapoihin ja he ovat erittäin pidettyjä työntekijöinä ja naapureina.

Olin joskus rakentamassa suurta viihdekeskusta ja sen avauduttua jäin korjaamaan viimeisiä vikalistoja. Erään hampurilaisketjun ravintolaan tulivat parikymppiset  kosovolaiset siskokset pyörittämään sitä, ilmeisesti Franchising- yrittäjinä. Heillä ei tietenkään ollut mitään pakkohuiveja, eikä burkineja, koska kosovolaiset ovat tottuneet sekulaariin menoon. On aina kiusallista tehdä korjaustöitä toimivassa ravintolassa, mutta näiden naisten kanssa kaikki oli ystävällistä, helppoa ja sujuvaa. Saatuani homman valmiiksi he vielä pyöräyttivät minulle kiitoksena super- jätti- mega- tupla- hampurilaisen. Olen myös eri rakennustyömailla tavannut kymmeniä kosovolaisia ja minulla on erittäin hyvä kuva heistä.

Sitten on nämä jihadistit, somali Husu Hussein ja Hussein al- Taee. Tämä jälkimmäinen vaatii nyt burkinien sallimista ja sitä kautta valtavia erikoisjärjestelyjä kaikkiin uimahalleihin. Pitää olla omat uimavuorot, omat pukeutumistilat (Ommellut- Ei ommellut ja loputtomiin). Somali Husu vaatii varmasti samaa, koska juuri somalinaisethan niitä säkkipukuja käyttävät.

Tanska ja Norja ovat jo huomanneet somalien kotouttamisen mahdottomaksi, koska näillä ei ole aikomustakaan sopeutua mihinkään länsimaisen elämän normeihin. Näissä maissa on jo aloitettu somalien aktiivinen palauttaminen Somaliaan, koska eihän siellä enää pahemmin sodita. Mutta Ruotsissa soditaan jo pian enemmän ja siellä ovat nimenomaan somalit mukana näissä pahimmissa murhatöissä.

Suomen somalit kuluttavat vuodessa ehkä 1- 2 Oodin verran kansan verorahoja, mutta mikään vaan ei riitä. Jokaisessa lehti- ja tv- haastattelussa he syyttävät Suomea ja suomalaisia rasismista, kaikista ongelmistaan ja kertovat kuinka tämä on paska maa. Tuo Tanskan ja Norjan malli voi tulla hyvin nopeasti Suomeenkin ja Ruotsissa ollaan nyt jo lopultakin saavuttamassa se kulminaatiopiste.

Suomen talous on ollut jo yli kymmenen vuotta pahasti miinusmerkkinen, eikä muutosta parempaan vaan näy.  Valtion rahanjako on siis nollasummapeliä, jossa ei voida loputtomiin hyväksyä jonkun röyhkeän, ylimielisen ja patalaiskan kansanryhmän porsastelua.