Mikael Jungner on jälleen hyvä esimerkki suomenruotsalaisten kyvystä tuottaa loputon määrä loistavia persoonallisuuksia maamme politiikan ja kulttuurielämän huipulle. Ruotsinkielisten osuus on vain 6 % maamme väestöstä, mutta heidän rooliaan yhteiskunnassamme voisi verrata  Marimekon imagoon suomalaisessa teollisuudessa. Pärkkele!

Jungner olisi nyt erottamisensa jälkeen valmis myös suurempiin yhteiskunnallisiin tehtäviin, joten tässä olisi sossuilla loistava tilaisuus pelastaa puolueensa. Noin karismaattinen mies menisi laakista eduskuntaan ja puoluejohtajana suorastaan imuroisi lisää kannattajia.

Vai että kokematon. Ilkka Kantola hankki kuuluisuutta lähinnä pettäjäpiispana ja valittiin Sdp: n varapuheenjohtajaksi vain vuoden jäsenyyden jälkeen. EU- edustajaksi valittu Mitro Repo ei ole vieläkään lausunut yhtään sosialidemokratialta haiskahtavaa mielipidettä, eikä hänellä sellaisia välttämättä olekaan. Urpilainen osoitti harkintakyvyn puutetta lähtiessään kilpailemaan seksin saralla Demarin kolumnistina toimivan pornotähti Rakel Liekin kanssa, mutta onneksi ei pidemmälle mennyt.

Tässä on Sdp tänään.

juttunamasukatMP_uu.jpgKira0309.jpg329846.jpg

mitrogpisteSL_vi.jpg528777.jpg

Tässä on rivi tämän hetken johtavia demarivaikuttajia. Mikael Jungner ei tuohon porukkaan oikein istu, mutta saattaisi hyvinkin kelvata äänestäjille.

Onko tässä huomispäivän Sdp ?

vappumarssi.jpgetuhaatmjamSL_vi.jpg537_image.jpg

Maria oli pakko laittaa mukaan, on se niin komea ilmestys!