Vihreän kansanedustaja Emma Karin kaltaiset poliitikot eivät ole tyhmiä ja tietämättömiä, mutta he ovat äärimmäisen röyhkeitä ja kyynisiä. Emma Kari saarnaa kyynelsilmin rajattoman maahanmuuton ja vapaan liikkuvuuden puolesta, koska hänen oma kotikaupunkinsa Helsinki on pakolaislaumoilta suojattu saareke. Itku ja parku olisi kauhea, jos joku perussuomalainen kunta vaatisi Migriä tekemään samanlaisen päätöksen oman kaupunkinsa kohdalla. Vaikkapa Toijala.

Käytännössä vastaanottokeskukset eivät anna pääkaupunkiseudulle muuttavalle vuokravakuuksia, ellei hänellä ole siellä valmiina opiskelu- tai työpaikkaa. Näin jyrkästi vapaata liikkuvuutta rajoittavaa pääätöstä saa Euroopasta hakea, mutta en ole kuullut kenenkään vihreän tätä arvostelevan.

Kolme saksanpalestiinalaista heitti Saksan Wuppertalissa synagoogaan Molotovin cocktaileja heinäkuussa 2014. Alemman oikeuden 2015 päätöksen mukaan miehet pyrkivät saamaan "huomiota Gazan konfliktille". Antisemitismiä oikeus ei teossa nähnyt.

Oikeuden mukaan kyseessä oli kolmen miehen toiminta, jonka oikeutettu tarkoitus oli "osoittaa arvostelua Israelin toimille Gazan konfliktissa". Oikeus piti voimassa alemman oikeuden päätöksen.

Voisiko siis Saudi Arabian kivitysmurhia arvostella heittämällä polttopullon johonkin moskeijaan! No ei tietenkään; yksikin väärä sana muslimeista ja tulee sakkoa, linnaa ja vankeutta.

Israelin jakaminen kahdeksi valtioksi on nyt kauempana kuin koskaan. Palestiinalaiset (Hamas/PLO/ Hizbollah) sotivat jo nyt keskenään, joten vähintään neljä valtiota pitäisi perustaa. Tosin Lähi- Idässä on satoja sotivia kuppikuntia, mutta oikeita valtioita aina vain vähemmän. Ne perustavat valtioita, jotka pystyvät. Kuten nyt juutalaiset Israelin ja kurdeillakin näyttää olevan ihan oikeaa otetta hommiin.