Nyt on sitten sopivasti paljastunut, että Portugalilla on salainen 383 tonnin kultavaranto, arvoltaan 14 miljardia euroa. Ilmeisesti vielä entisistä siirtomaista varastettua, koska on täytynyt piilossa pitää. Vertailun vuoksi mainittakoon Suomen kultavarannon olevan 49 tonnia. Samalla tavoin Kreikan valtiolla oli omaisuutta 300 miljardin euron edestä, kun taas Suomen valtion omistukset ovat noin 50 miljardia euroa. 


Suomen valtio ja kunnat ovat myyneet sähköyhtiöitään ja muita omistuksiaan velanoton välttämiseksi ja näin velkaantuminen onkin pysynyt kurissa. Espoossakin sosiaalidemokraatit suostuivat oikeiston ajamaan kannattavan sähköyhtiön myyntiin, kun heille luvattiin joku kulttuuritoimenjohtajan virka. Rahat sijoitettiin tulevaisuuden varalle osakkeisiin ja muihin höttöpapereihin ja nyt niistä on haihtunut jo kymmeniä prosentteja. Sähköpuljun ostanut Fortum sen sijaan on alkanut siirtomaksuillaan rokottaa espoolaisia niin viimmesen päälle.


Nyt pitäisi siis kuitenkin ottaa vielä velkaa näiden isoja omistuksia hallitsevien, mutta paperilla velkaantuneiden maiden pelastamiseksi. Vähän ennen vaaleja Anni Sinnemäki juuri kehotti Suomea myymään loputkin omaisuutensa valtion menojen kattamiseksi. Myydään nyt perkele kaikki Fortumit ja rautatiet venäläisille, että pystytään  syytämään rahaa Etelä- Eurooppaan. Kymmenen vuoden kuluttua olemme itse enemmän kuin kusessa; kukaan ei uskalla edes esittää laskelmia Nokian lähdön vaikutuksista Suomen kansantaloudelle. Se summa kun saattaa olla monta kertaa enemmän kuin mitä Välimeren avuttomille syydetään.


On tämä taas niin ääretöntä! Eduskunnassa on nyt kuitenkin niin sekalainen seurakunta, että toivottavasti he äänestävät tuon Portugalin avun nurin.

 

Sanottakoon perussuomalaisista mitä tahansa, mutta tälle pastorille täytyy nostaa hattua!