Ruotsissa ovat nyt ampumisten, räjäytysten ja nuorisoryöstöjen (2500/vuodessa) lisäksi nousseet muotiin kotiryöstöt.

Näitä ryöstöjä ja väkivaltaa yleensäkin tekevät nimenomaan pakolaistaustaiset ja ennen kaikkea musliminuoret/miehet.

Viime vuosina ovat siis yleistyneet myös kotiryöstöt, jolloin monen miehen joukko ryntää sisään asuntoon, uhkaa perhettä aseilla ja ryöstää kaiken arvokkaan. Tämä on keskittymässä yhä enemmän rikkaiden asuinalueille, missä kotona on koruja, arvokkaita kelloja, sekä ryöstetyillä pankkikorteilla saadaan nopeasti käteistä.

Ryöstäjät kuvaavat usein asukkaiden henkilökortit ja osoitetiedot näissä kaikissa tapauksissa ja uhkaavat tulla takaisin, jos poliisille ilmoitetaan. Ja tulevatkin hyvin usein, se on myös nähty. Ehkä ei itse nuo ryöstäjät, mutta jotkut heidän sukulaisensa, jenginsä tai klaaninsa jäsenet.

Nyt Tukholman varakkaiden asuttamalla Östermalmilla on ollut paljon kotiryöstöjä, joten ihmiset ovat ruvennet rakentamaan turvahuoneita. Aivan Israelin malliin ja lähes samasta syystäkin. Asuntojen ulko- ovet vaihdetaan kalliisiin teräsoviin ja yleensä jonkun makuuhuoneen seinät ja ovet panssaroidaan. Sinne vanhemmat ja lapset voivat sitten rynnätä, kun monikulttuurisuus tulee iholle.

2ca25727-d0ca-4d0b-8f94-4b0f4e80de8f?fit

Fy fan, din jävla svartskalle, nu kommer du inte in! (Monikulttuurisuus on rikkaus ja voimavara, suom. huom.)

Tämä tulisi ottaa huomioon Suomessakin jo asuntojen rakennusvaiheessa, koska me astumme uskollisesti Ruotsin jalanjälkiin tässä monikulttuurisuuden riemusaatossa. Tämän äskettäin pitkiä vankeustuomioita saaneen Mantaqa- jengin jäsenet soittelivat jopa poliisille ja vaativat takaisin huumerahojaan. Lisäksi he ovat uhkailleet kaikkia mahdollisia virkamiehiä ja todistajia. Ja noiden vangittujen jengiläisten Lähi- idästä tulevat sukulaiset hoitavat kostot ja tappamiset, kuten Ruotsissakin.

Se turvahuone ja teräsovet on halpa ottaa jo rakennusvaiheessa ja ne ovat asuntoa myytäessä kova myyntivaltti. Iso Paha Susi ei ole tappanut Suomessa ihmistä sataan vuoteen, mutta Iso Paha Mamu on tehnyt sen jo monta kertaa ja tulee tekemään sen yhä useammin.