Ilmiöpohjainen madame- hallituksemme on nyt huomannut poliittisten eväidensä käyvän vähiin ja gallupeissakin suosio on alkanut laskea. Sopivasti tähän hätään tuli kuitenkin espanjalaisen Politico lehden tutkimus, jossa kerrotaan millaista halveksuntaa arvoisat madame- ministerimme kokevat.

”Osaamaton, kokematon, Sokoksen kassa, tyttö, tyttöhallitus, huulipunahallitus, sukkahousuhallitus, ” tuollaisia törkeyksiä kirjoitellaan somessa ja sähköpostiakin lähetellään. Raporttia varten on haastateltu itseään vihreiden kansanedustajaa, madame Iiris Suomelaa. Joku epäilisi tässä olevan samanlainen tilaustyö kuin kansanedustaja Sanna Marinin pyytäessä Mikael Jungneria arvostelemaan itseään ja siitä hän sitten imaisee säälipisteet.

Nämä tuon kauhistuttavan tytöttelyn kohteeksi joutuneet naiset ovat kuitenkin juuri niitä, jotka aina tilaisuuden tullen haukkuvat natseiksi kaikkia puolta miljoonaa perussuomalaisten kannattajaa. En ole koskaan välittänyt vielä keski- iässäkin kuulemastani pojittelusta työpaikoilla, mutta erään monikymmenvuotisen ystäväni kerran natsiteltua poistin välittömästi hänen numeronsa puhelimestani.

Tämän vainotun madame- hallituksen naispuolinen opetusministeri rääkyy kuitenkin Paskapuhetta suorassa tv- lähetyksessä maan suurimman oppositiopuolueen miespuoliselle puheenjohtajalle. Kyllähän sellaisesta rantahuoran käytöksestä menee puolta miljoonaa suomalaista edustavan tohtori Halla- ahonkin pasmat sekaisin.

Suomen lehdistössä ja medioissa on vuosikymmen herkuteltu Toksinen maskuliinisuus (myrkyllinen miehuus) termillä ja Valkoisella heteromiehellä ei ole oikeutta olemassaoloon on aivan ihana ilmaus. Meitä heteromiehiä nuo nyt eivät haittaa, eikä hidasta tippaakaan tuollaiset minnapettereiden kirjoittelut. Mutta suomalaisista pojista suuri osa elää vain äitinsä kanssa ja päiväkodeissa, sekä kouluissa kaikki heidän opettajansa ovat naisia. Ruotsissa kasvanut lapsi puhuu ruotsia, Venäjällä kasvanut venäjää ja yhä useampi Suomessa kasvanut poika joutuu jo pienenä juomaan feministisen lespoyhteiskunnan myrkkymaljan.

Itse olen käyttänyt tuota tyttöhallitusta, mutta lähinnä viittaan sillä näiden naisten poliittiseen ikään. Maria Ohisalo mainitaan aina köyhyystutkijana, mutta silti hän ei tiennyt mitään 1990- luvun lamasta, joka oli sentään maamme itsenäisen historian suurin koittelemus. Suomen Kuvalehdessä taas oli erään asiantuntijan kirjoitus, jossa ihmeteltiin Sanna Marinin tuomaa trumppilaista Twitter-politiikkaa äärimmäisen herkkiin, mutta tähän asti hyvin hoidettuihinn idänsuhteisiin.

Ruotsin valtio on viimeiset 10 vuotta takonut plussaa, mutta silti ne jäävät voitolle tässä EU: n elvytyspaketissa. Suomi taas on ottanut joka vuosi vähintään 5 miljardia velkaa, mutta silti meidän pitää maksaa 3. 6 miljardia. Näitä lukuja on helpompi käsittää, kun muistaa Suomen valtion saavan palkkaveroa vain 5. 7 miljardia vuodessa. Tuollaisia summia paiskotaan maailmalle ihan noin vain ja kansan pitäisi vaieta.

 

Tyttöhallitus, huulipunahallitus, heppatytöt!