Nyt nuo Oulun ikävät puukotukset on vedetty eduskuntaan asti ja tavalliseen tapaan lehdistö kertoo vain puolet totuudesta. Oulun poliisilaitoksen luotto on niiden raiskausrinkien jäljiltä edelleen niin pahasti pakkasella, ettei ainakaan sieltä voi asiallista tietoa odottaa.

Noissa kahdessa puukotuksessahan toinen tekijä oli valkoihoinen suomalainen ja toisessa kuolemaan johtaneessa "tummahipiäinen". Nyt siellä on tapahtunut jo kolmaskin puukotus ja Oulun poliisi kertoo nopeasti, jos syyllisiä ovat suomalaiset. Muuten vaikenee. Professorin blogissa asioista enemmän.

Nykyisin kerrotaan heti, jos tekijä on kantasuomalainen, mutta vielä yli kahden vuoden tuomion julistamisten jälkeen ei kerrota tekijän olleen muhamettilainen. ”Uhrin suojelemiseksi". Olisiko se nyt niin vaikeaa noudattaa kansainvälistä käytäntöä ja kertoa heti rehellisesti myös tekijän maahanmuuttajatausta. Ei niitä vielä niin hirveästi ole.

Poliisin ja lehdistön toiminnassa on raakaa rasismia (fasismia) joitakin maahanmuuttajaryhmiä kohtaan. Kauniaisissa 19- vuotias ukrainalaistyttö puukotti kotonaan muslimimiestä ja heti ensimmäinen poliisi kertoi tytön olevan ukrainalainen ja julisti murhasyytteen!!! Virolainen mies sai 1v 8kk vankeutta ja heti nimi oli isolla Hesarissa. Vaikka alle 2 vuoden tuomioissa nimiä ei yleensä julkaista

Kuka muistaa pizzeria Julietin murhapolton Tampereella ja kuinka silloin kansanedustajana olleelle Päivi Lipposelle tapahtui samanlainen lapsus kuin nyt Riikka Purralle. Kolme ihmistä kuoli pizzerian tuhopoltossa ja Päivi Lipponen oli heti seuraavana päivänä valtavalla julkisuuden kohulla järjestämässä rasisminvastaista marssia Hakaniemestä eduskuntaan.

Hyvin pian tuo Julietin murhapoltto paljastui sen omistaneiden irakilaisten tekemäksi, mutta ei silloin kukaan vaatinut eduskunnassa hallitusta tai Päivi Lipposta eroamaan. Nytkin kannattaa huomioida, etteivät demarien johtavat miehet osallistu mitenkään viime kesän tapaan viritettyyn Riikka Purran ja Wille Rydmanin ajojahtiin.

Oppositio on nyt täysin hampaaton, koska nykyinen hallituspohja näyttää jatkavan ainakin kahdeksan vuotta. Rkp kerää nyt likaisia irtopisteitä, mutta hallituksen kaataminen tietäisi sille ikuista oppositiota, pakkoruotsin poistumista, jne. Kepu on jo valmiina nousemaan hillotolpille!