Rkp haluaa Suomen edustavan pohjoismaista linjaa maahanmuutossa, joten nyt meidän on alettava nopeasti karkottaa väärin perustein oleskeluluvan saaneita pakolaisia ja työluvallaan sosiaalitukia nauttivia.

Mitä tekisi Suomen maakuvalle, jos Helsingissä poliisit kävelisivät konepistoolit koko ajan ampumavalmiina. Niin ei vielä ole, mutta Tukholmassa poliisit kävelevät jo konepistoolit tanassa lapsiperheiden keskellä.

Ammuttaisiinko minutkin, kyselee Hesarissa afganistanilainen (Iranista tullut, tot. näk.) Aziza Hossain. Hän on kuullut hysteerisiä uutisia uuden hallituksen ohjelmasta.

Ei sinua ammuta; viimeisen 25 vuoden aikana suomalainen ei ole murhannut yhtään maahanmuuttajaa. Mutta te maahanmuuttajat olette murhanneet kymmenittäin suomalaisia ja jatkossakin te vaan ammutte, ryöstätte ja raiskaatte tuhansittain meitä suomalaisia aivan niin kuin ennenkin. Näin minä vastaan hänelle kirjallisesti ja pitkin hampain.

Viimeisen puolen vuoden aikana Ruotsissa on peruttu 6. 000 oleskelulupaa, joka on kolme kertaa enemmän kuin edellisen puolen vuoden aikana. Lukumäärä on pieni Ruotsin ulkomaalaisten määrään nähden, mutta eiväthän virkailijat ehdi käsitellä enempää.

Pakolaisilta niitä on peruttu vakavien rikosten ja pitkän ulkomailla oleskelun takia. Työperäisiä lupia on peruttu, koska työperäinen on kotoutunutkin sosiaalitoimiston vakituiseksi asiakkaaksi.

Meillä on nyt tuo mamujen jengirikollisuus paisumassa vauhdilla ja toinen toistaan pehmeämpiä ja kalliimpia ratkaisuja ”syrjäytyneiden” nuorten ”ongelmiin” esitellään. Rakennetaan gangstaräppääjille kalliita studioita verorahoilla ja eri projekteissa on tuhansia tyttöjä järjestämässä monenlaista leikitystä ja ajankulua.

Turhaan, aivan turhaan! Jengiläiset haluavat vain hienoja autoja, paksuja setelinippuja ja kultaharkkoja, ei niitä kiinnosta pelata pingistä ja biljardia kirjastossa. Mistään työnteosta nyt puhumattakaan! Sitten nämä jengiläiset esittelevät niitä kalleuksiaan netissä ja kymmenet tuhannet mamunuoret haluavat samaa.

Näissä kuvissa alhaalla noita Ruotsin jengiläisten somessa esittelemiä kultaharkkoja. Ruotsin radio ja tv tekivät tuosta kuvassa olevasta räppäristä suuren sankarin, vaikka tämä oli syyllistynyt raskaisiin rikoksiin ja vain vuotta aiemmin ollut epäiltynä teloitustyylin murhasta. Tämän sankaruuden jälkeen mies on jälleen pidätettynä monista rikoksista.

ruot1.jpgruo2.jpg