Yle kertoo Hamasin ampuneen Gazasta 250 rakettia Israeliin, vaikka samaan aikaan Israelin tiedotusvälineet puhuvat 430- 500 raketista.

Yle kertoo uusimman selkkauksen alkaneen perjantaina, kun Israelin sotilaat ampuivat kaksi Hamasin terroristia ( kansainvälinen määritelmä Hamasille ). Kaikki muut Suomenkin tiedotusvälineet kertovat sen sijaan selkkauksen alkaneen, kun Gazasta ammuttiin Israelin rajasotilaita, joista jotkut haavoittuivat.

Ihmisen käsitys maailmasta on hyvin suppea, jos hän on vain Ylen ja Hesarin valikoivan uutisoinnin varassa.

 

maxresdefault.jpg

 

Tällaisia 6- metrisiä raketteja Iranin terroristihallinto on toimittanut Hamasille. Yksikin tuollainen raketti Haifan kemiallisten aineiden satamaan ja jopa 100. 000 israelilaista voi kuolla.

Jihadin ja islamin levittäminen väkivalloin on kirjoitettu Iranin perustuslakiin, joten seuraaville Helsingin lutkamarsseille laitettakoon huntupakko.

Israel valmistautuu jo maasotaan Gazassa ja pakkohan se on joskus tehdä. Ennen vuoden 1967 sotaa Gaza muuten kuului Egyptille ja Israel haluaisi heidän ottavan sen takaisin, mutta eihän Egypti tuollaista sontatunkiota huoli. Gazan rajoilla Egyptillä on monien kilometrien levyiset turva- alueet, joita ylittäville "palestiinalaisille" napsahtaa heti luoti otsikkoon!