Taloustutkimuksen kyselyssä 26. 12.2022 Annika Saarikko oli toiseksi epäsuosituin ministeri 18 kanisterin joukossa. Eikä mikään ihme, koska hänellä ei ilmeisesti ole minkäänlaista politiikan tai tulevaisuuden ymmärrystä.

Marraskuun lopussa hän kaatoi jo hallituksessa sovitun luonnonsuojelulain, vaikka hänen olisi luullut ymmärtävän muiden hallituksen tyttöjen reaktio asiaan. Nämä sitten estivätkin erittäin tärkeän maatalouden tukipaketin toteutumisen ja näin hallitus oli kokenut neliraajahalvauksen. Neljä kuukautta vielä vaaleihin, mutta käytännössä maassa ei ole toimivaa hallitusta.

Nyt Keskusta on tukevasti alle 10% kannatuslukemissa, mikä on kaikkien aikojen huonoimpia gallup- mittauksia. Kepun miesministerit taatusti tiesivät ja varoittelivat tuosta yo. asiasta, mutta kun nämä poliittisesti vauvaikäiset naiset alkavat heti kirkua, polkea jalkaa ja vetäisevät sen naisvihan kortin esiin.

Saksassa ja muualla Euroopassa on paljon uusia Lähi- idän ja Afrikan pakolaisia, joten eiköhän tämä tyttöhallitus imaise sieltä vielä kymmenisen tuhatta niitä meillekin, koska me olemme Mallioppilas Suomi- neito jalat levällään joka suuntaan.

Syyrian pakolaisia meille tuli vähän, mutta Ruotsi sai niitäkin tulevaisuuden Nobelisteja enemmän. Tässä kuvassa alhaalla viisi syyrialaista miestä, jotka yrittivät saada Nobelin pahoinpitelemällä ja joukkoraiskaamalla ruotsalaisen naisen. Ja teko tietysti kuvattiin videolle, koska heidän ystäväpiireissään sillä saa kovasti kunnioitusta.

Nämäkin miehet olivat syyllistyneet jo moniin rikoksiin, mutta Ruotsin kansalaisuus oli tullut pikana. Koska Syyria on "vaarallinen" vielä sodan jälkeenkin ja varmaan heidän perheensäkin oli haettu turvaan. Uhriksi joutunut nainen todennäköisesti muuttaa muualle, kuten näissä tapauksissa ylensä käy. Reilun vuoden kuluttua nuo miehet ovat jo vapaana ja vankilassa he ovat luoneet hyvät suhteet huumejengeihin.

Sosiaalidemokraattinen Aftonbladetkin kirjoitti asiasta ison jutun, mutta tekijöiden pakolaistaustaa ei kerrotu. Joitakin aikoja sitten suomalainen nainen tönäisi miehen melkein junan alle ja silloin sitä suomalaisuutta korostettiin joka lehdessä.

ru.jpg

Ruotsissa tehdyn tutkimuksen mukaan kaikki naisia raiskaavat ja seksuaalisesti ahdistelevat kuljettajat ovat ulkomaalastaustaisia ja nimenomaan Euroopan ulkopuolelta.

ru%20taxi.jpg

Liverpoolissa pelaava egyptiläinen Mohamed Salah laittoi Twitteriin Hyvää Joulua- toivotuksen ja siitä seurasi valtava määrä muslimien vihapostia. Ehkä jopa tappotuomioita, koska vähemmästäkin ovat muslimit tappaneet ihmisiä. Jutta Urpilainen voisi pyytää anteeksi tuota Joulu- twiittiä, kuten Matti Vanhanen pyysi anteeksi sitä Jyllands postenin Mohammed kuvaa.

ru%20joul.jpg