Nyt on paljastunut törkeä Kelan asumistukien huijaus, jossa yksi mies vuokrasi eteenpäin 25 asuntoa. Ne olivat muiden henkilöiden nimissä, ja nämä saivat asumistuen lisäksi käteiskorvauksen tuolta bulvaanilta. Kaikki vyyhtiin osallistuneet olivat ulkomaalaisia.

Tuollaisen asuntomäärän tapauksessa kyseessä on siis joku erittäin yhtenäinen ja suljettu kansanryhmä, jolloin mieleen tulee heti somalit. Tapaus paljastui vielä samaan aikaan kuin Ruotsista tulleen somalitaustaisen Dödspatrullen (kuolemanpartio) jengin jättimäinen huumekauppa Suomessa.

Tässä huomionarvoisinta on kuitenkin se, että nyt kaikki viranomaiset penkovat tuollaiset rikosasiat pohjia myöten. Ennenhän poliisi on vain tutkinut huumekaupat ja hieman on ehkä ihmetelty rikollisten asuntoina ja huumevarastoina olleiden kaupungin vuokra- asuntojen määrää.

Suomessa asuvilla muslimeilla ja varsinkin somaleillahan on aivan sääntö, että erotaan siitä maallisesta avioliitosta ja jatketaan Koraanin liitossa. Erossa mies saa kuitenkin tunnissa uuden asunnon ja uudet asumistuet, uudet kalusteet, jne. Sitten se miehen asunto ym bulvaanin kautta vuokralle ja siinähän on jo sairaanhoitajan palkkaa vastaavat "tulot". Näitä tapauksia voi olla jopa tuhansia!

Mutta nyt meillä on uljaat PS- naiset keskeisten ministeriöiden johdossa ja tuollaisten huumekauppojen ohessa pengotaan kaikkien siihen liittyvien ihmisten taustat. Hengenvaarallisilta jengeiltä kiskotaan jokainen juuri ylös ja jokainen verso leikataan irti.

Miten olisi käynyt Marinin hallituksen aikaan? Poliisi olisi tutkinut huumejengin, sitä olisi salailtu ja vähätelty, sekä ympärileikkausministeri Anna- Maja Henriksson olisi palkannut lisää kulttuuritulkkeja oikeusistuimiin sharia- lakia lukemaan.

Tälle Dödspatrullenille olisi jäänyt valmiina 25 asuntoa, valmiit huumereitit Suomeen ja täällä myyntiverkostot, jolloin Ruotsista olisi tullut kolmessa tunnissa uusi somali kymmenien miljoonien bisnestä pyörittämään.

Olen aina ihaillut Tanskan pääministeri Mette Frederikseniä, mutta kyllä Riikka Purran johtamat PS- naiset näyttävät olevan vieläkin pätevämpiä!

PS. Israelin ei kannattaisi edes lähteä euroviisuihin Malmöön, koska se kaupunkihan on nykyisin jo ihan ääri- islamistisen Hamasin hallitsemaan Gazaan verrattava käärmesumppu.