Putinista on tullut toinen Rakettimies. Vai kuinka mones, koska Lähi- itä on jo pitkään ollut niitä täynnä.

Putinin hulluuden tajuaa vasta nyt, kun lehdissä on ollut pitkät listat ja kuvat kaikista, jotka hän on murhauttannut tai yrittänyt tappaa. Lueskelin aikoinaan paljon Anna Politkovskajan artikkeleita eri lehdistä ja myös joitakin hänen kirjojaan. Hän ymmärsi jo varhaisessa vaiheessa Putinin vaarallisuuden, mutta uskomattoman pitkälle tuo pikku- Hitler on päässyt röyhkeästi ja julkisesti suoraa väkivaltaa käyttämällä.

Olettaisin Ukrainan saavan viimeistään nyt niitä saksalaisia Taurus- ohjuksia ja pidemmän kantaman Himars- ohjuksia. Saksalaisillekin on lopullinen totuus ilmeisesti jo valjennut, kun kaikki asiantuntijat povaavat Putinin jatkavan hyökkäystään loputtomiin ja nimenomaan Eurooppaan.

Tuollaisista uusien ohjusten toimittamisesta ei tietenkään kerrota etukäteen, mutta toivottavasti saamme pian nähdä Kertshinsalmen sillan olevan monesta kohtaa poikki. Ukraina hallitsee jo kokonaan läntistä Mustaamerta, koska se on meridrooneillaan upottanut monia suuria Venäjän sotalaivoja Krimin läntisellä puolella.

Nyt Ukrainalle ja maailmalle tärkeä viljanvienti toimii jo lähes täysillä, koska Ukrainan viljalaivat kulkevat Nato- maiden Romania ja Bulgaria rantoja pitkin. Maailmaan ei tule nälänhätiä, sillä nyt viljanhinnat pysyvät kurissa.

Venäjä valmistelee siellä jo uutta hyökkäystä, mutta Kertshinsalmen sillan tuhoaminen muuttaisi koko pelin täysin uusiksi. Venäläisten elintärkeät huoltoreitit katkeaisivat ja jo pienetkin Krimille maihin nousseet ukrainalaisjoukot aiheuttaisivat paniikkia niin Krimillä kuin Moskovassakin.

Koska ei tuo Ukrainan sota näytä vielä vuosiin loppuvan ja Venäjä hivuttautuu koko ajan länteenpäin. Nyt Suomessa vaikuttaisi olevan päättäväinen hallitus (lakot), joten toivottavasti siellä on valmiit suunnitelmat todennäköistä itärajan "siirtolaistulvaa" vastaan.

Tarvittaessa vaikka kymmeniä tuhansia natosotilaita rajalla Push back- hommissa ja kaikki tulijat lukkojen taakse. Sieltä pääsee sitten vain lentokentälle, vaikka sinnittelisi vuoden häkissä ennen sen lipun ottamista. Kuten Ruotsissa 25 vuotta asunut imaami sai karkotuspäätöksen, mutta otti lentolipun Turkkiin vasta yli vuoden häkissä istuttuaan. Ruotsalaisten tiukkuudesta asiassa voi päätellä Säpon (Supo) vaatiman karkotuksen perusteiden olleen todella vakavat.

imaami.jpgTutkijan arvio Viron yleisradiolle: Putin voidaan syrjäyttää vain kahdella  tavalla – ”Venäjä on hitaasti lopettamassa omaa olemassaoloaan” |  Kauppalehti

Ruotsi sai tuon vasemmanpuoleisen miehen lähtemään vasta tämän istuttua vuoden häkissä. Niitä on jo Suomessakin ja lisää on tulossa. Tekevätkö ne sitten tilaa tuolle oikeanpuoleiselle ja se tulee perässä! Ukrainan rintamalla ja Lähi- idässähän nämä kulkevat käsi kädessä!