-Expressen: Finländare åtalad för mordförsök i Stockholm – knuffade ner man på tågspår.

Monta kertaa psykiatrisessa hoidossa ollut suomalainen nainen työnsi mustan miehen junaraiteille, josta mies selvisi pienin vammoin. Expressen uutisoi asiasta laajasti ja naisen suomalaisuutta korostaen.

-Filmade när de knuffade lastbilschaufför i vattnet – fem häktade.

Lähes samanlainen ja samanaikainen tapaus, jossa viisi miestä työnsi kuorma- auton kuljettajan mereen satamalaiturilta. Neljä irakilaista ja yksi syyrialainen, jotka vielä naureskellen kuvasivat jäisessä meressä henkensä edestä kamppailevaa 51- vuotiasta miestä. Ohikulkijat pelastivat miehen. Expressen ja Aftonbladet eivät uutisoi mitenkään. Ja vaikka mies olisi hukkunut ja ne olisivat uutisoineet, niin tekijöiden pakolaistaustaa ei olisi varmasti julkaistu. Koska Allahu akbar ja kurkku poikki sellaisilta toimittajilta!

Populäre tränaren fälld igen: armbågade ung kvinna i bröstet.

Josef- niminen jalkapallovalmentaja oli lähennellyt ja pahoinpidellyt valmentamiaan tyttöjä. Ei raiskausta. Aftonbladetissa pitkä artikkeli asiasta ja varmasti myös Expressenissä. Koska nimi Josef viittaa jopa juutalaisuuteen. Aivan kauheeta, apuva!

Abdullahi och Rachid våldtog ukrainsk flykting: ”Sluta jag vill inte”.

Kaksi afrikkalaista muslimimiestä raiskasi ihan äskettäin 18- vuotiaan ukrainalaisen tytön vastaanottokeskuksessa. Expressen ja Aftonbladet eivät uutisoi mitenkään. Koska Allahu akbar ja kurkku poikki sellaisilta toimittajilta!

Sen sijaan nuo molemmat lehdet ovat lähes päivittäin täynnä juttuja venäläisten sotilaiden Ukrainassa tekemistä raiskauksista, mikä nyt tietysti on aivan oikein. Se on näköjään vain kiinni siitä kuka saa raiskata ja missä!