Suomen Vihreitä khmerejä johtava Iiris Suomela vaatii nyt maahan ilmastohätätilaa, kuten Helsingin kaduilla riehuva Elokapinakin. Iiris on Suomen nuorin ja kokemattomin kansanedustaja (26v), mutta nyt vallitsevan hysterian lisäksi hän ilmeisesti haluaa vielä poikkeuslaitkin voimaan. Silloin perutaan kaikki vaalit ja koko kansa valjastetaan vihreään puuhasteluun.

Elokapina on tyttöhallituksen erityisessä suojelussa, eivätkä sitä koske mitkään lait. Vihreät on jo pitkään vaatinut äänioikeutta 16- vuotiaille, joten tulevaisuudessa suomalaisen heimomme johdossa voidaan nähdä jopa 16- 17- vuotiaita tyttösiä. Tosin viimeisimpien mittausten mukaan näistä ikäluokista yhä suurempi osa kannattaa perussuomalaisia.

Ruotsissa on jo pitkään vaadittu uutta väestönlaskentaa, koska ei enää tiedetä keitä maassa asuu. Lähes kaikki pakolaiset tulevat ilman henkilöpapereita ja suuri osa heistä hankkii sen valehdellun nimen lisäksi vielä toiset väärät paperit.

Muun muassa Irakin puolustusministerin ja Afganistanin presidentin neuvonantajan huomattiin nostavan kaikkia mahdollisia sosiaalitukia Ruotsista. Tuollainen uusi väestönlaskenta paljastaisi varmasti kymmeniä tuhansia pakolaisia, jotka asuvat jo kotimaissaan, mutta hakevat ja saavat edelleen netin kautta Ruotsin sosiaalitukia.

Ruotsin Vihreät khmerit hermostuivat tästä ja päättivät nostaa mirrin pöydälle. Ja aivan kirjaimellisesti, koska he vaativat nyt kaikkien ”maassa jatkuvasti oleskelevien” kissojen rekisteröintiä. Siinäpä Suomen tyttöhallitukselle esimerkkiä toissijaisesta puuhastelusta, kun ei mitään osata ja uskalleta.

image_7_4.jpg

Tosin työministeri Tuula Haatainen on kyllä jo pätevä siinäkin. Pari vuotta sitten hallitus poisti Sipilän aktiivimallin. Se on taatusti vähentänyt TE- keskusten töitä, mutta siitä huolimatta Haatainen palkkasi sinne tuhat (1.000) uutta paperinpyörittelijää lisää ja se maksaa 70 miljoonaa vuodessa. Nyt hallitus otti kuitenkin käyttöön sen Sipilän aktiivimalli kakkosen, jota vastaan puuhattiin jo yleislakkoa. Ja taas Haatainen palkkaa 1200 uutta työntekijää TE- keskuksiin. Näin ollen tyttöhallitus on luonut pelkästään TE- keskuksiin 2. 200 päätösperäistä työpaikkaa, jotka maksanevat jo lähes 200 miljoonaa euroa vuodessa.

Pian tulevat ne EU: n elvytysrahat 2.100 miljoonaa ja sitten ruvetaan palkkaamaan soiden ennallistajia, hanhivahteja, susiasiantuntijoita ja kaikenlaisia koiran persreiän vartijoita 500 ihmisen nipuissa. Keväällä huomataan elvytysrahojen loppuneen, mutta sitten painetaan velalla vielä niin pitkään, että joku ulkopuolinen puuttuu asiaan.