Ville Niinistön ja Fatim Diarran kaltaiset pikkutytöt ovat nyt pöyristyneitä tuosta Riikka Purran "ase lähijunassa" kommentista. Mutta missä yhteydessä se on  sanottu?  Nuori somalimies osoittelee Purraa sormella ja tekee BANG BANG tappouhkauksen. Purra kertoo tapauksen vastauksena jollekin Pirjolle. Mihin vastaa, sekin voisi selittää paljon.

Tässä putinilainen dosentti/desantti Tuija Saresma juuri kertoo "Purran haluavan ampua lapsia lähijunassa". Naurettavaa!

Pitääkö meidän kohdella somaleja normaaleina ja vastuullisina ihmisinä vai pitääkö meidän uskoa niitä älykkyysosamäärän mittauksia, joissa somalien älykkyysosamäärä on todettu hämmästyttävän alhaiseksi.

Viimeisen kahden vuoden aikana jo kaksi aikuista, humalaista somalimiestä on yrittänyt pahoinpidellä minut kauppareissulla. Kaksi erillistä tapausta. Täysin tuntemattomia ja keskellä päivää, ihan vain suomalaisen ulkonäköni takia. Olen jo vanhempi mies ja aina selvinpäin. En ole pyrkinyt sen takia A- studioon, mutta vastaisuudessa kierrän kaukaa tuollaiset hörhöt. Koska sehän on aivan pakko ja jotain terävää on hyvä pitää taskussa.

Poliisin mukaan ryöstöä pelkäävillä nuorilla on nykyään puukot taskussa, naisilla pippurikaasut raiskaajien varalta ja minulla "ase lähikaupassa", siis jotain on pakko olla taskussa. Mistähän mahtaa johtua ja onko SE sitä kauhistuttavaa rasismia!!??

"Ase lähijunassa" on hyvä revitellä hysteriaa , mutta koko kommentti muuttaa kaiken:

25. syyskuuta 2008 nimimerkki Riikka kertoo kohtaamisestaan junassa ”pikkusompun” kanssa. "Vittu. Ei mua kiinnosta Suomi", kirjoittaa ”Riikka” tämän todenneen.

– Toistin. Miksi sinua ei kiinnosta Suomi? Eikö pitäisi kiinnostaa? Mitä sä sitten teet täällä? Onkosutjokuvittupakottanuttännetulemaanmeidänrahoillavittuelämään?! (en sanonut viimeistä virkettä; sehän oli lapsi!) [– –] No, jok.tap. poitsu totesi siinä kiroiltuaan hetken (tapaan, jonka osaa ihan kuka tahansa espoonkeskustalainen juippi), että "BANG BANG!!" ja näytti mua. Edelleen tukastani roihahtaneena koin melkein aggressiivisia tunteita, en lainkaan mitään pelkoa tai uhrimentaliteettia, ”Riikka” kirjoittaa.

 

– Pirjo. Jos mulle annettaisiin ase, ruumiita tulisi ihan lähijunassakin, you see, hän jatkaa.