Kuka hoitaa vanhukset, meidän on saatava ulkomailta rajattomasti lisää työvoimaa! Näin huutavat Petteri Orpo, Sanna Marin ja muut vihreät feministit.

Entäpä, jos meillä on jo Ukrainan pakolaisissa reservi, josta saataisiin nopeasti jopa yli 10. 000 käsiparia vanhusten koti- ja laitoshoitoon, sekä ateriapalveluihin.

Marinin hallitus määräsi hoitajamitoituksen ilman hoitajia, joten pelkästään Keski- Pohjanmaalla on suljettu 30 vanhusten hoitopaikkaa. Näin ollen tuhannet ja tuhannet yksin asumiseen kyvyttömät vanhukset ovat pakotettuja selviämään ilman mitään apua. Siitä johtuu Suomessa havaittu valtava ylikuolleisuuden piikki, koska väärä päätös hoitajamitoituksessa on käynnistänyt vanhusten Holokaustin.

Ruotsin Skellefteå otti 153 Ukrainan pakolaista ja tietysti ihan oikeita naisia ja lapsia. Näissä pakolaisissa olevista naisista jo 40 on työllistynyt paikalliseen Hemtjänst- kotipalveluun ja ateriapalveluun, mikä on aivan huikea prosentti.

He ovat ensin harjoittelijoina tekemässä helpompia töitä ja oppimassa ruotsia, mutta nämä Ukrainan ahkerat ja kunnolliset naiset oppivat nopeasti ja saavat vakituisen pestin. Tämän takia Skellefteå haluaa saada Ukrainan pakolaiset jäämään kaupunkiinsa ja vielä lisää otettaisiin mielellään.

Suomessa ilmeisesti byrokratia, sekä Tehyn ja Superin alalle vaatimat suojamuurit estävät Ukrainan pakolaisten käytön. Meillähän on myös ikuinen lääkäripula, koska Lääkäriliitolla on jostain ihmeen syystä oikeus estää uusien lääkärien riittävä koulutus.

Samoin Suomen sairaanhoitajat irtisanoutuvat kilpaa ja vaativat itselleen öljyrikkaan Norjan palkkoja. He voivat kyllä mennä Norjaan ja nähdä kuinka ”hyvin sillä englannilla siellä pärjää”. Norjassa on jo kymmeniä tuhansia kielitaitoisia ruotsalaisia hoitajia, joten kyllä suomalainen hoitaja joutuu ensimmäiset vuodet enimmäkseen lakasemaan laattioita.