"On Mamulaaksossa turha lukita ovia, koska ikkunoista lentää luoteja kovia", lauletaan Ruotsin päiväkodeissa. Ja sen jälkeen katsotaan Ruotsin ylen lastenohjelmaa, jossa räppäri käyttää poliisista kaikenlaisia pilkkanimiä ja ylistää huumerikollisia.

Pari viikkoa sitten pääministeri Löhveeni keksi syyttää Ruotsin rikkaita siitä, että he huumeiden käytöllään ovat aiheuttaneet maan pahan huumeongelman ja kaikkialla riehuvat jengisodat. Tälläkin viikolla kaksi naista ammuttiin alle kahdessa vuorokaudessa. Göteborg, Filipstad, etc nyt Ruotsissa puhutaan jopa sossujen suulla väestönvaihdosta.

"Luksusnarkomaanit aiheuttavat nuorten kuolemat kotikunnassani", kirjoittaa heti perään eräs demarien kunnanhallituksen puheenjohtaja. Selvästi Tytti Tuppuraisen logiikalla, moraalilla ja järjenjuoksulla varustettu nainen. Tämä Tussukainen kun eräässä vaalikampanjassaan oli ottanut Suomen lasten hyvinvoinnin pääteemakseen, vaikka samaan aikaan yritti raastuvassa estää ex- miestään saamasta mitään tapaamisoikeuksia omiin lapsiinsa. Selvät dokumentit oikeudesta oli netissä.

Suomessa kuitenkin juuri vihreät ja pinkkijihadvihreät vaativat huumeiden käytön laillistamista sen rangaistavuus poistamalla. Nämä khattit ja hashikset kun ovat niin tärkeitä "täysraittiille" muslimeille.

EU:ta johtavalle Ranskan Macronille ( ? komissio ? ) on nyt tullut hätä käteen, kun Britannia sopimuksettoman eron tapahtuessa kieltäytyy maksamasta suurimman osan 39 miljardin erorahasta. Nyt hän yrittää jo poistaa kaikki Venäjän pakotteet molempiin suuntiin ja kaikin tavoin  normalisoida suhteet tuohon Saatanaan, joka ei vain suostu lähtemään Moskovasta.

Mitenkähän vaan käynee, ei Britannian lähdön jälkeinen hidas, taloudellisesti raajarikko ja ilman kunnon johtoa oleva Tynkä- EU (vrt tynkä- Jugoslavia ) saa aikaan tarvittavia nopeita muutoksia. Ja se on Putinille loistava koston paikka, hän voi hyvinkin luoda vain hyvät suhteet Britannian kanssa.

Suomelle olisi etua hyvistä Venäjän suhteista, mutta tuo vuosia jatkunut ryssänvihan rummuttaminen on voinut juurtua liian syvälle suomalaisten mieliin ja Venäjän trolleina tuomitut ovat kadonneet noitarovioilla.