Että mitäkö höpinää on väestönvaihto, kysyy nyt joku katsomossa.

Ruotsin Malmössä alle 54- vuotiaista asukkaista jo 57% on ulkomailla syntyneitä, tai vähintään toinen vanhemmista on syntynyt ulkomailla. Tukholmassa vastaava luku on 45% ja Göteborgissa 58%. Tuollaisia lukuja löytyy jo lähes kaikista Ruotsin kaupungeista, koska siellä pakolaiset on kiintiöity kaikkiin kuntiin.

Ei tarvita enää kuin 10- 20 vuotta ja nuo luvut ovat 70- 80%.Silloin noiden kaupunkien ruotsalaisilla ei ole enää mitään enemmistöä ja päätösvaltaa oman kaupunkinsa asioissa. Uimahallit yms. ovat auki vain miehille ja kymmenistä minareeteista kuuluu suden ulvontaa muistuttavat rukouskutsut.

Kyllä vaan suden ulvontaa muistuttavat ne, minä kokemusasiantuntijana tiedän sen. Olin nimittäin blondin kanssa Marokon Tangerissa ja ensimmäisenä yönä otimme vahingossa huoneen aivan minareetin vieressä sijainneesta hotellista. Joskus aamulla viideltä alkoi se ulina ja minä olin saada sydärin. Ihan tuntui kuin olisi susi ollut siinä meidän huoneessa!

Meillä oli tarkoitus matkustaa Marokon läpi ja olla siellä pari viikkoa, mutta kyllä se imaamin ulina ja muut tapahtumat pistivät miettimään nopeaa paluuta Espanjaan. Teimme kuitenkin sen reissun, mutta ei koskaan ikinä milloinkaan enää islamilaisiin maihin!