Viimeisen parinkymmenen vuoden aikana Gazaa hallitseva Hamas ja sen kätyrit ovat ampuneet kymmeniä tuhansia raketteja Israeliin, joihin iskuihin Israel on aina vastannut voimalla. Hamas on joka ikinen kerta ampunut ensimmäisenä.

Gazaan on sitten virrannut valtavat määrät rahaa lännestä ja arabimaista ja kaikki on rakennettu uudestaan. Yhteenkään asuintaloon ei ole kuitenkaan rakennettu pommisuojia siviileille, vaan ainoastaan suojia ja tunneleita Hamasin terroristeille ja raketeille.

Gazassa on nyt kuollut 15. 200 ihmistä Israelin pommituksissa, vaikka juutalaiset ovat kehottaneet etukäteen palestiinalaisia poistumaan tietyiltä alueilta. Israelissa olisi myös kuollut jo yli 15. 200 ihmistä Hamsin raketti- iskuissa, jos siellä ei olisi rakennettu turvahuoneita ja pommisuojia jokaiseen taloon ja jos ei olisi niin tehokkaita hälytys- ja torjuntajärjestelmiä.

Hamas jättää tarkoituksella siviilit suojattomiksi, koska suurella uhrimäärällä se saa taas miljardeja rahaa jälleenrakentamiseen, mutta ennen kaikkea uusiin raketteihin. Valtavat ruumiskasat ovat siis Hamasin "bruttokansantuotetta", joilla se saa kovaa valuuttaa ja aseita sotimisen jatkamiseen! 

Kuinka paljon viattomia lapsia, naisia ja muita siviilejä kuoli Raqqassa ja Mosulissa länsiliittouman ja arabimaiden pommittaessa siviilien sekaan piiloutuneita Isis- terroristeja? Aivan oikein: ei tiedetä, eikä edes kiinnosta!

Helsingin Aalto- yliopistossa oli esillä julisteita River to the sea, Palestine will be free (muslimien Palestiina Jordan joelta aina merelle asti) ja se on suora kannustus kaikkien Israelin juutalaisten murhaamiseen. Meillä kauhistutaan ryssittelystä ja ihmisten kutsumisesta ählämeiksi tai neekereiksi, mutta juutalaisten murhaamista voi julistaa avoimesti jopa yliopistossa!

Aktivistiopiskelijat esittivät Helsingin yliopistolle hyvän kysymyksen –  Eikä siihen osata vastata - Helsinki | HS.fiThe Gaza Strip: What to Know, Maps and History - WSJMosul post-ISIL: A city struggling to rebuild | Humanitarian Crises | Al  JazeeraCalling the shots: The Syrians behind air attacks on Raqqa | Conflict | Al  Jazeera

Ylhäällä kuvia kolmesta tuhotusta muslimikaupungista ja niiden tuhoon johtaneen politiikan/terrorismin kannattajista Suomessa!

Israelissa asuu kaksi miljoonaa islaminuskoista arabia, jotka ovat nähneet ja ymmärtäneet rauhanomaisen rinnakkaiselon hienouden. Maassa on varmaan kaikkien maailman uskontojen toinen toistaan hienompia temppeleitä, moskeijoita ja kirkkoja, joissa miljoonat turistit vierailevat vuosittain. Paitsi tietysti moskeijoihin sielläkin pääsevät vain muslimit, koska kyseessä on irvokkaasti "rauhan- ja suvaitsevaisuuden" uskonnoksi itseään kuvaavat "herrarodut".

israel.jpg