Anna- Maja Henriksson pitää selvänä, että kaikki ministerit ovat sitoutuneet oikeusvaltioperiaatteen, demokratian js ihmisoikeuksien puolustamiseen. Mutta miltä ne hienot sanat näyttävät hänen toimiessaan Viiden valitun hallituksessa.Vain omahyväiset idiootit teettävät itsestään tuollaisen dokumentin!

Viime hallituksen oikeusministerinä hän ei järjestänyt edes mitään tutkintaa al- Holin leiriltä saapuneille naisille, jotka olivat osallistuneet Isis- terroristijärjestön toimintaan. Rangaistuksista nyt puhumattakaan, vaikka muualla EU: ssa samanlaisille naisille on jaettu kovia vankeustuomioita. Oikeusvaltio! Sitten tuo nainen kehtaa vouhottaa kuvitelluista natseista Suomessa. Eikö Annas- Maija- Naija tiedä keitä ja mitä natsit olivat!

Poliisi totesi Pekka Haaviston syyllistyneen vakavaan rikokseen ministerinä, mutta Henriksson oli hiljaa. Kaikissa muissa pohjoismaissa ministerit ovat eronneet paljon vähemmästäkin ja ilman pakottamista.

Anna- Maja Henriksson oikeusministerinä varmisti muslimien pikkutyttöjen sukuelinten elukkamaisen silpomisen jatkuvan, vaikka päivittäin uutisoidaan suomalaisten vanhempien saaneen tuomioita jo pienistä läpsäisyistä.

Vihreät ja Vasemmistoliitto saivat vuoden 2019 vaaleissa yhteensä hieman yli 20% äänistä ja ne huusivat yhteen ääneen: Meidän vaalivoittajien pitää päästä hallitukseen, muuten demokratia ei toimi! No mutta saatana, entäs ne muut 80% äänistä saaneet puolueet! Onko pikkuisen demokratiakäsitys hukassa!

Suomessa on kymmeniä vuosia opetettu miehiä tasa- arvoon ja naisten asialliseen kohteluun, mikä on tietysti ollut aivan oikein. Nyt "sivistynyt" vasemmisto raahaa tänne muslimimaista luku- ja kirjoitustaidottomia miehiä, jotka käyttäytyvät kuin eläimet jo omia pikkutyttöjään ja naisiaan kohtaan. Puhumattakaan nyt sitten paikallisista tai toista uskontoa edustavista naisista ja miehistä.

Persujen ministereistä enemmistö on naisia, kasvissyöjiä ja puolueen ylimmässä johdossa on homoseksuaaleja. Silti jopa ennen rehellisenä tunnettu Osmo Soininvaara on yhtynyt Viiden v..itun kuoroon ja huutaa sitä hallitusta takaisin. Vaikka hän julkisuudessa toivoi silloin sen hallituksen kaatumista!

Sivistysporvareita ja sivistynyttä vasemmistoa! Minun koulutukseni oli olematonta ADHDXXLL plussan takia, mutta tuokaa minulle 10 alle 35- vuotiasta naismaisteria ja minä peittoan niistä vähintään 9 yleistiedossa, älykkyystestissä, kirjallisuuden tuntemuksessa, kotimaan- ja maailmanpolitiikan tuntemuksessa ja kielitaidoissakin vähintään puolet. Asuin nimittäin 16 vuotta 5 ällän ylioppilaan ja maisterisnaisen kanssa, joten tiedän mistä puhun!

Otsikko on tietysti Erno Paasilinnan, joka oli myös harvinaisen vahva ja itseoppinut vastavirran kiiski.

Mutta siellähän meuhkaatte, tuuli on nyt lopullisesti kääntynyt! Ensin Tanskassa ja Norjassa, sitten jo Suomessa ja Ruotsissakin jopa!