Jo muutamassa päivässä lehdissä on ollut kirjoituksia ja videoita, joissa Suomeen päässeet tai muualla avustuksia saaneet ukrainalaiset ovat suitsuttaneet kiitosta Suomelle ja suomalaisille.

Aivan ennenkuulumatonta, koska yleensä olemme nähneet pakolaisten vain haukkuvan maatamme, huonoa ruokaa ja kaikkea mahdollista. Varsinkin somalit, mutta myös muut muslimipakolaiset eivät ole myöhemminkään keksineet Suomesta ja suomalaisista mitään hyvää sanottavaa. Viimeisimpänä ne ovat keksineet tuon mikroaggression, koska mitään rasismia ja sortoa ei löydy.

Suomessa vakituisesti asuvien virolaisten työllisyysaste on korkeampi kuin kantakirjasuomalaisten ja tänne jäävät ukrainalaiset tulevat tekemään saman. He ovat jo näyttäneet korkean moraalinsa. Ukraina kielsi 18- 60- vuotiaita miehiä poistumasta maasta, mutta avoimien EU- rajojen vuoksi sieltä olisi voinut lähteä jopa satoja tuhansia. Vaan eipäs lähtenyt, päinvastoin Euroopassa asuvat ukrainalaiset miehet ovat suurin joukoin rientäneet kotimaataan puolustamaan.

Pian saamme lukea lehdistä, kuinka vastaanottokeskuksissa ihmetellään ukrainalaisten naisten ja lasten tekemisiä. He eivät halua ulkoa palkattuja siivoojia, vaan siivoavat itse. Muutamassa viikossa he organisoivat siivouksen, koulunkäynnin, lastenhoidon ja varmasti myös ruuanlaiton. He eivät vaadi tuhansia aikoja yksityiseen hammashoitoon ja jätä niistä puolet käyttämättä. Kuten tapahtui vuoden 2015 muslimipakolaisten kanssa.

Ukrainan pakolaisista 100% esittää aidot henkilöllisyystodistukset ja kaikki opintotodistukset. Koulutuksesta riippumatta he ottavat vastaan mitä tahansa työtä, koska heillä on se oikea kunniantunto ja moraali. Heidän kohdallaan voi todellakin tapahtua se, että enemmistö heistä on töissä jo parissa vuodessa. Viro saa pian massiiviset EU: n 6 miljardin elvytysrahansa, joten uskon virolaisten jättävän pian joukolla kurjistuvan Suomen ja silloin tarvitsemme näitä Suomeen jääviä ukrainalaisia.

Pääosin nuorten naisten hallitsema vihervasemmisto on käärmeissään näistä Ukrainan pakolaisista, koska nyt paljastuu sen entisen pakolaispolitiikan naurettavuus.

Nyt olisikin ehkä tilaisuus poistaa ne Kannustinloukut, koska siihen voitaisiin saada se perustuslain vaatima 5/6 enemmistö. Ja on aivan pakkokin se pian tehdä, koska Suomi- neito on Euroopan sairas nainen. Perustuslaki määrää täyden sosiaaliturvan kaikille Suomessa asuville ja sen vetovoiman takia pelkästään pk- seudulla arvioisin maleksivan 50. 000 aikuista muslimimiestä, joista tosin osa on tekeytynyt lapsiksi. Näitä uutisia riittä.

Maahanmuuttajia asuu eniten pääkaupunkiseudulla. Vieraskielisten osuus kaikista perustoimeentulotuen saajista on Espoossa ja Kauniaisissa 42 prosenttia, Vantaalla 41 prosenttia. Helsingissä vastaava prosenttiosuus kohoaa 36:een. Somaliassa, Irakissa, Afganistanissa ja Syyriassa syntyneistä 18–64-vuotiaista noin 60 prosenttia sai jotain toimeentulotuen muotoa vuonna 2017. Suomalaistaustaisesta väestöstä toimeentulotukea saa Suomen Perustan mukaan vuosittain noin seitsemän prosenttia.

Tehdään siis päätös, jonka mukaan Suomessa asuville ulkomaalaisille/pakolaisille maksetaan vain 1- 2 vuotta täyttä sosiaalitukea ja sen jälkeen 20- 30% alhaisempaa. Silloinkin se olisi vielä Ruotsin tasoa, joten ei se mikään ihmisoikeusloukkaus olisi. Ja kotimaassaan vierailleilta pakolaisilta heti oleskelupa pois. Kuten myös kaksoiskansalaisuus vain niille, joiden länsimainen kotimaa tarjoaa saman suomalaisillekin.