Aivan oikein, Suomessa asuvista kansanryhmistä nimenomaan muslimit ovat lähimpänä natseja. Jasser Arafatin setä ja Jerusalemin suurmufti oli Hitlerin esikunnassa nimenomaan järjestelemässä juutalaisten Holokaustia. Tässä palestiinalaisten entinen, mutta yhä vallassa istuva presidentti sanoo Hitlerin vainonneen juutalaisia vain koronkiskonnan (rikollisuuden), eikä siis uskonnon tai rodun takia. Ja noille natseille Suomikin oikein syytää rahaa!

Palestinas president: Hitler "bekämpade judarna för att de ägnade sig åt ocker"

Malmin laittoman rukoushuoneen ja koraanikoulun johtaja Aladin Maher haastaa tosissaan Suomen lainsäädäntöä ja kokeilee kuinka paljon muslimeilla on valtaa maassamme. Lehdistö ja Ylehän on jo voitettu ja oikeusistuimet ottavat kulttuuritulkkien avulla huomioon myös sharia- lait.

Maher ilmoittaa, etteivät koraanikoulu ja moskeija lähden mihinkään tiloista, jotka on kaavoitettu päiväkodille. Samalla hän kieltää Saudi- Arabian rahoituksen, vaikka aikaisemmin lehdissä juuri retosteli sillä ja vaikka hänen johtamansa säätiön hallituksessa istuu kaksi saudia. 

Lähtihän Suomen entinen pääministeri Sanna Marinkin elämään saudien rahoilla, eikä vaatinut saudeja allekirjoittamaan YK: n ihmisoikeussopimusta. Sen sijaan hän vaati Suomen valtiovarainministeri Riikka Purraa pyytämään anteeksi jopa olemassaoloaan. Mutta meidän Riikka näyttää joka päivä Marinille ja Saarikolle millainen on oikea valtiovarainministeri!

Somalitaustainen imaami Sharmarke Said Aw- Musse sanoutuu irti Aladin Maherin jyrkistä mielipiteistä, vaikka sunnimuslimeina hänen seurakuntansa saa varmasti myös rahaa saudeilta. Itse hän on kuitenkin vielä fanaattisempi hyväksymällä tyttöjen silpomisen ja tunnustaa jopa julkisesti musliminaisten ja - tyttöjen huntujen ja säkittämisen olevan pakollista.

Seuraavaksi meilläkin muslimit alkavat ottaa haltuunsa nuorisojärjestöjä ja kokonaisia kaupunkeja, kuten Ruotsissa on jo tapahtunut. Suomen kaupunkien kadut ovat Maherin opetuslapset jo vallanneet silmittömällä väkivallallaan ja suomalaiset nuoret liikkuvat ulkona enää päivällä ja silloinkin vain seinänvierustoja pitkin hiipimällä.

Tässä tuli selkosuomella tämän päivän tilanne ja Ruotsista näemme mihin se johtaa. Parin päivän aikana siellä on ollut kaksikin tapausta, joista olisi voinut tulla koko perheen joukkomurha. Yöllä paukutettiin asunnon ovea ja huudettiin "täällä poliisi" ja sitten kun oletettiin ihmisten tulleen oven taakse ammuttiin 20 laukausta kalashnikovilla oven läpi.