Minä kannatan istuvaa hallitusta ja Sinisiä, koska se on paras mahdollinen vaihtoehto nykytilanteessa.

Se on kuitenkin tehnyt paljon turhan byrokratian purkua ja monia hyödyllisiä uudistuksia.
- Ikääntyneet pitkäaikaistyöttömät päästettiin eläkkeelle.
- Yrittäjä saa 2500€ kertakorvauksen työntekijän äitiyskuluista.
- Yli 60- vuotiaan ja vuoden työttömänä olleen palkasta valtio maksaa yritykselle 40- 50%.
-  Kesämökin saa muuttaa talviasuttavaksi ilman vuosien byrokratiaa. Etc

Suomessa on nyt menossa maaseudun ja Helsingin välinen sota rahasta ja vallasta. Hesari ja Yle ovat asettuneet täysin Helsingin puolelle.

Pääkaupunkilais-jihadistit väittävät Helsingin olevan kansantalouden veturi, mutta totuus ei voisi olla kauempana siitä. Tällä hetkellä kasvun painopiste on Lounais- Suomessa, missä Turun ja Rauman telakat, Uudenkaupungin autotehtaat, sekä niiden synnyttämät sadat aliurakointiyritykset jauhavat aina vain kiihtyvään tahtiin puhdasta kansantuotetta.

 Lisäksi Äänekosken jättimäisen sellutehtaan kaltaiset biotehtaat työllistävät vain muutamia satoja ihmisiä itse tehtaissa, mutta kymmeniätuhansia metsissä, kuljetuksissa etc. Niistä saadut tulot ja ja paikallisten puunmyyjien myyntirahat leviävät tomusokerin tavoin koko ympäröivälle maaseudulle. Noihin rahoihin helsinkiläiset eivät pääse käsiksi ja sen takia tämä talous- ja informaatiosota.

Ruotsissa on tehty päätös siirtää 10. 000 valtion työpaikkaa maaseudulle ja maaseudun kasvua ja elinvoimaa edistetään myöntämällä mm. lääkäreille ja sairaanhoitajille tukea opintolainan maksuun, sekä laskemalla työnantajien ja työntekijöiden sivukuluja. Lisäksi 23 pahimmassa jamassa olevaa kuntaa saa 50 miljoonaa euroa erityistukea. Kaikki Ruotsin puolueet ovat tuon päätöksen tukena.

Jos joku haluaa asua maaseudulla, niin saa sitten itse ja omalla kustannuksellaan järjestää palvelunsa niin hyvin kuin kykenee. Tuollainen järkyttävä lausunto oli Osmo Soininvaaran jossain kirjoituksessa.

Viimeinen Kataisen/ Stubbin keskikalja- hallitus korotti vihreiden ja vasemmistoliiton vaatimuksesta kotimaisen turpeen ja puuhakkeen verotusta. Niiden käyttö loppui,  ruvettiin tuomaan hiiltä Venäjältä ja puupellettiä Virosta, verotulot jäivät pois ja tuli satoja työttömiä . Nykyinen hallitus taas laski autoveroa, mutta verotulot vain kasvoivatkin tuon päätöksen johdosta! Autoverojen laskettiin putoavan 200 miljoonaa, mutta ne nousivatkin 18 miljoonaa.

Ilman Sinisiä Suomessa olisi taas joku sixpack- hallitus, joka saattaisi muutamalla typerällä päätöksellä hävittää maasta 100. 000 työpaikkaa. Kaikille maahantulijoille (30. 000 - 150. 000 ?!!!?) myönnettäisiin oleskelulupa ja Helsingin kaupunki perustaisi taas yrityksen ostamaan pakolaisille asuntoja vapailta markkinoilta (Soininvaara). Jossain A- Studiossa Helsingin apulaiskaupunginjohtaja Anni Sinnemäki vastusti jyrkästi eläkesäätiöiden varojen käyttöä vuokra- asuntotuotantoon, "koska ulkomailla ne tuottavat peremmin". Sitä itteään.