Helsingissä on nyt ruvettu tutkimaan Somali Reconstruction And social Development ry eli Sorasod- järjestön tukien väärinkäytöksiä. Ja kuten tavallista, siihen ryhdytään vasta sitten, kun nuo rikokset ovat vanhenemassa. Ollaan tekevinään!

Somali Abdirahim Hussein sai kolme tuomiota kymmenien tuhansien Kela- huijauksista, mutta se pätevöitti hänet maahanmuuttajille suomalaisten verorahoja jakavan Monihelin toiminnanjohtajaksi. Tämä palkittu Kultainen vasikka on monta kertaa sanonut vaihtaneensa nimensä, ettei hänen lastensa tarvitse kärsiä rasismista. Todellisuudessa hän halusi, etteivät demarit saisi tietää hänen suttuista menneisyyttään. Eikä hänen toimintansa uudella nimellä ole ollut sen kummempaa.

Ruotsissa somalien rosvous on saavuttanut jo sellaiset mittasuhteet, että asioita on ollut pakko ryhtyä tutkimaan.

S-somalier anklagas för fusk – beviljade miljonbidrag till sina föräldrars förening

Demari- somali myönsi miljoonia vanhempiensa yhdistykselle. Todennäköisesti ihan sitä varten perustettu (suom. huom.). Laitoin oikein kuvan alle, koska Ruotsillakin on oma Husu, josta on tehty samanlainen Kultainen vasikka. Husu?

S-somalier anklagas för fusk – beviljade miljonbidrag till sina föräldrars förening

 

Den somaliska föreningen i Nynäshamn fuskade till sig miljoner.

Somalien yhdistys huijasi miljoonia. Husu?

Jakten på de försvunna läxhjälpsmiljonerna

Jahti kadonneiden läksyapu miljoonien perään. Husu?

Somaliska föreningar plockar hem över 50% av Skolverkets .

Somalijärjestöt saavat 50% koululaitoksen läksyapurahoista. Husu?

Nu vill Skolverket stoppa miljonrullningen till läxhjälpsföreningar

Läxhjälpsmiljoner gick till resor och hyrbilar

Nyt koululaitos aikoo lopettaa miljoonaruletin läksyapuyhdistyksille. Rahat menivät matkoihin, vuokra- autoihin, älypuhelimiin, tietokoneisiin ja valtaviin taulutelevisioihin. Husulle kuitenkin?

Bidragsfusk för miljoner till somalisk kulturförening

Somalien kulttuurijärjestö huijasi miljoonien avustukset. Husu?

28/10 -07: Göteborgs somalier - ett folk i kris

Göteborgin somalit- kansa kriisissä. Koskee kaikkia maailman somaleita.

Ruotsissa oli muuten myös yksi somalijärjestö, jonka rekisterissä olevista nimistä vain kaksi oli aitoja, muut olivat keksittyjä. Yksi pariskunta huijasi sillä tavoin satoja tuhansia kruunuja, kuten myös yhdistyksen osoite oli heidän kotiosoitteensa.

Somalit viettävät jopa vuosia kotimaassaan Suomen ja Ruotsin korvauksia nauttien, kuten Espoon kaupunginvaltuutettu Habiba Ali. Hänet vietiin 15- vuotiaana kahdeksi vuodeksi siihen Somaliaan, josta hänen vanhempansa "pakenivat kuoleman vaaraa". Tanskassa on ollut jo pitkään tarkastuksia lentokentillä, joilla kontrolloidaan pakolaisten matkoja kotimaihinsa avustuksista nautiskelemaan.