Orpo ei esimerkiksi voi ymmärtää perussuomalaisten EU-asenteita. No ei tietenkään, koska hän kuuluu tuohon eeuusta hyötyvään kultapossukerhoon.

Oman arvioni ja kokemukseni mukaan me suomalaiset rakennustyöläiset olemme hävinneet keskimäärin 100. 000 euroa/henkilö tuon halpatyövoimalle rajat avanneen Schengen- sopimuksen takia. Kadonneina töinä, menetettyinä urakkoina, kadonneina ylitöinä ja alentuneina palkkoina.

Suomessa rakennusalalla työskentelee 180. 000 henkeä. Meille tuli pakollinen veronumero ja ensimmäisenä vuonna sitä haki 53. 000 ulkomaalaista. Heillä on jo laillinenkin 6- 12 kk verovapaus ja Mtv: n verottajalta pyytämän tutkimuksen mukaan ( 14. 000 suuta ) he "ilmeisesti maksavat verot kotimaihinsa", kuten verohallinnon korkea virkanainen totesi.

Orpo voisi laittaa minun tililleni 100. 000 euroa omia rahojaan ja tuntea miten se kirpaisee.

Kävin viime viikolla parturissa. Seisoin ensin mietteliäänä 32 euroa hiustenleikkuusta perivän suomalaisen parturinliikkeen edessä ja kävelin sen jälkeen kulman takana toimivaan irakilaisten parturiin, jossa hiustenleikkaus maksaa 15 euroa. Tein siis monikulttuurisuutta edistävän teon, kuten meitä käsketään sakkotuomion uhalla tekemään.

Irakilaisten pakolaisten pyörittämässä parturinliikkeessä oli töissä kolme miestä ja puolen tunnin jono. Todennäköisesti yksi heistä sai monenlaiset Migrin ja TE- keskusten starttirahat ja vuokratuet. Kaksi muuta tekivät työn pimeänä ja saivat päälle sosiaalituet ja ilmaiset asunnot. Näin he samalla kotoutuvat ja oppivat huijaamaan Suomea ja suomalaisia kaikessa mahdollisessa.

Minulla ei ollut tuossa asiassa mitään omantunnontuskia, koska olin jo uhrannut  100. 000 euroa eeuun ja monikulttuurisuuden alttarille ja tuo säästämäni 17 euroakin on vain sen hylkäämäni suomalaisen naisparturin lahja samoille epäjumalille. 

Kokoomukselaiset Katainen ja Stuppi johtivat Suomea päässään vain yksi ajatus: heidän piti mielistellä Saksaa ja Ranskaa niin paljon, että saisivat itselleen korkeat EU- virat. He onnistuivat siinä kumpikin, vaikka se maksoi Suomen kansalle tuhansia miljoonia. Sen Orpo ymmärtää ja hyväksyy.

Kuinka moni suomalainen on ilmoittanut verotoimistoon, ettei ota vastaan mahdollisia veronpalautuksia. Ei varmasti yksikään orpo piru, mutta sen sijaan Suomi ei ole koskaan hakenut, eikä edelleenkään hae EU: n jäsenmaksupalautuksia. Niitä hakevat ja saavat Ruotsi, Hollanti, Tanska etc, mutta Suomen herrasväki petaa noilla sadoilla miljoonilla vain korkeita virkoja itselleen.