Ruotsin Migri on nyt saanut uuden hallituksen Tidö- sopimuksen ja sen maahanmuuttoa koskevan osion luettavakseen, joten pahimmat avoimien rajojen kannattajat uhkaavat ottaa lopputilin. Suuri osa on tietysti tyytyväisiä, koska maa alkaa olla sisällissotaa muistuttavassa tilassa.

Petteri Orpo ja PS: n edustajat ovat varmaan jo lueskelleet sitä, koska ainahan me olemme kulkeneet Ruotsin perässä.

Ruotsi pyrkii nyt maahanmuutossa seuraamaan aina tynkä- EU: n minimiä tai korkeintaan keskiarvoa.

Ruotsissa pakolainen on jo tähänkin asti voinut valittaa kielteisestä oleskelulupapäätöksestään vain yhden  (1) ainoan kerran Migrin ylioikeuteen ja senkään valituksen käsittely ei ole ollut itsestäänselvyys. Meillä Suomessahan on tuo naurettava täysin rajaton valitusten määrä, joka rikkoo tynkä- EU: n pyhiä periaatteita.

Nyt Ruotsissa kielteisen päätöksen saaneita ja heidän liikkumistaan aletaan valvoa tarkkaan. Heidän pitää oleskella vokeissa, ilmoittautua monta kertaa päivässä, tai olla paikalla tietyllä kellonlyömällä. Heille voidaan myös laittaa jalkapanta ja he saavat liikkua vain tiukasti rajatulla alueella.  Rikkomusten jälkeen lentää palautuskeskuksen häkkiiin, jonne monet joutuvat jo välittömästi kielteisen päätöksen jälkeen. Noita palautuskeskuksia rakennetaan paljon lisää, joten sinne ostetaan rajattomasti vihreää kanaverkkoa sieltä Inkoon vihreästä ja tuulella käyvästä vihreästä terästehtaasta.

Ruotsi ottaa enää 900 kiintiöpakolaista vuodessa ja näille myönnetään oleskeluluvat vain määräajaksi kerrallaan. Koska sodat loppuvat ja sitten mennään sitä kotimaata rakentamaan.

Tidö- sopimuksessa kiinnitetään paljon huomiota jo aikaisemmin myönnettyjen oleskelulupien perumiseen ja ihmisten palauttamiseen kotimaihinsa. Valtava määrä Ruotsin pakolaisia lomailee pitkiäkin aikoja siellä kotimaissaan, joten nyt he saavat jäädäkin sinne. Koska lentokentällä he huomaavat Ruotsin oleskelulupansa perutun.

Petteri Orpo haluaa Suomeen valtavasti työperäistä maahanmuuttoa ja ottaa varmaan sen osion Tidö- sopimuksesta. Varmat ja hyvät tulot pitää olla, jotta pystyy elättämään itsensä; ei tänne tulla Kelaan makaamaan. Hyvä Petteri, nyt on oikea ääni kellossa.