Ruotsissa asuu jo 2. 7 miljoonaa (26% väestöstä) ulkomaalaistaustaista, joten siellä voidaan todella puhua väestönvaihdosta. Heistä peräti 2 miljoonaa on myös syntynyt ulkomailla. Ja onko muslimeja jo kaksi, kolme vai neljä miljoonaa, sitä ei teidä itse pirukaan!

Ruotsissa myös kansalaisuuden saaminen on niin helppoa, että niitä voitaisiin jakaa muropaketeissa. Viimeisten kahden vuoden aikana on jaettu yli 170. 000 kansalaisuutta. Ei mitään kielitestejä, ei työtä, eikä mitään sopeutumista vaadita. Pelkkä neljän vuoden oleskelu maassa riittää, vaikka sen kansalaisuuden voi saada jo alle kahdessa vuodessa.

Kuten tämä syyrialainen nuorukainen, josta tuli suuri sankari muslimien somessa hänen raiskattuaan 14- vuotiaan tytön koulun vessassa. Ja monet ruotsalaiset vanhemmat ottivat tietysti lapsensa pois siitä koulusta, joten kalifaatti sai jälleen uuden voiton.

Nyt siellä on kovassa nousussa islamistinen Nyans puolue, johon varsinkin sosiaalidemokraattien mamu- taustaiset kärkinimet ovat siirtyneet joukolla. Viime vaaleissa vasemmisto- ja oikeistoblokkien ero oli vain 6890 ääntä. Näin ollen tuo Nyans voi olla ratkaisevassa asemassa seuraavien vaalien jälkeen.

M+SD+KD+L: 3 185 349

S+C+V+MP: 3 192 239

Mutta toisaaltahan se vie ääniä juuri vasemmistolta ja suurin puolue saa pääministeripaikan. Eikä tuon Nyanssin tapauksessa mielipidemittauksilla ole mitään merkitystä, koska moskeijoiden imaamit määräävät ketä jopa kymmenien tuhansien ihmisten seurakunta äänestää. Suomen tapaan Ruotsin muslimit katsovat vain arabiankielisiä tai muita omankielisiä tv- kanavia, eivätkä he ole edes virittäneet televisioihinsa Ruotsin kanavia.

Tuo Nyans on Troijan puukameli, jonka tulevasta politiikasta ei tiedetä mitään. Monet Seida Sohrabin kaltaiset maltilliset muslimipoliitikot käyvät ankaraa kampanjaa tuota puoluetta vastaan. Heidän mielestään puolue yrittää vain lyödä lisää kiilaa muslimien ja valtaväestön väliin ja siten edistää sharia- lakia noudattavien kalifaattien kasvua. Tässähän pitää muistaa, että Saksan turkkilaiset kannattavat enemmän ääri- islamistista Erdogania kuin Turkin turkkilaiset.

Onhan meilläkin nuo kaksi muslimimiestä eduskunnassa, jotka eivät taatusti kannata edustamiensa demarien ja Vasemmistoliiton politiikkaa. Hussein al- Taee paljastuikin heti huijariksi ja Sulttaani Ahmatti on tyypillinen somali- sekopää.

topp-tio-kommuner-utlanningar.png