Suomi tiukentaa nyt selvästi maahanmuuttajien tulemista, oleskelua ja kaikkea tekemistä maassa. Tämä on jo yleinen pohjoismainen linja, koska nyt jopa Ruotsin sosiaalidemokraatit vaativat sikäläistä oikeistohallitusta tiukentamaan vielä enemmän sitä Tidö- hallituksen liian tiukaksi haukkumaansa politiikkaa.

Tässä Iltalehden julkaiseman maahanmuuttopolitiikan tärkeimpiä yksityiskohtia:

- Lisäksi hallitus aikoo tehdä muita muutoksia kansainväliseen suojeluun liittyen: yksi toimi on, että suojeluasema lakkautetaan, mikäli suojelun tarve lakkaa tai ”jos henkilö matkustamalla lomalle lähtömaahansa turvautuu sen suojeluun”. Tälläkin hetkellä tuhannet turvapaikan saaneet somalit ja arabit leveilevät Suomen suurilla sossupalkoillaan siellä kotimaissaan. Kuten tämä libanonilainen.

- Ohjelman mukaan hallitus aikoo ”kotoutumisen edistämiseksi” eriyttää maahanmuuttajien ja Suomessa pysyvästi oleskelevien sosiaaliturvaa ja -etuuksia perustuslain reunaehdot huomioiden. Onhan se nyt ollutkin aivan naurettavaa, että tänne tullut iso perhe on saanut heti kalustetut asunnot, kotihoidontuet, työttömyyskorvaukset ja siis kotona makaamalla paremman elintason kuin kantakirjasuomalainen työläisperhe. Puhumattakaan nyt kymmeniä vuosia töitä tehneistä eläkeläisistä.

Hyvin on Purran joukkue asiansa hoitanut ja Suomen vetovoima kaiken maailman sosiaalipummeille vähenee muun EU: n tasolle.

Hallitukselta tulee rajuja leikkauksia, mutta kun se nyt on aivan pakko. Nyt on viimeiset hetket päättää mistä leikataan, koska kovien korkojen takia lainaa ei voida rajattomasti ottaa. Eikä sitä pian edes saada enää, jolloin tulevat ulkomaiset kamreerit tekemään hätäleikkauksia ilman puudutusta.

Ingen bedövning (ei puudutusta, pakkoruotsi), sanoin minäkin aina Ruotsissa asuessani hammaslääkärille. Silloin mies kertoi naureskellen ymmärtävänsä miksi Suomi voitti Talvisodan.