Suomeen saapuvat muslimipakolaiset on opetettu noudattamaan ainoastaan 57 maasta koostuvan Islamilaisen yhteistyöjärjestön vuonna 1990 laatimaa ihmisoikeuksien Kairon julistusta. Kairon julistus pyrkii mukauttamaan ihmisoikeudet islamilaisen sharia- lain mukaisiksi, joten naisten, kristittyjen, etc. oikeuksia tänne saapuvat pakolaiset eivät tunnusta. Puhumattakaan nyt tietysti homojen ja juutalaisten oikeuksista, jotka saa tappaa heti tavatessa. Kuvitelkaapa ulkoministeri Pekka Haaviston roikkuvan hirressä Kauppatorilla, niin saatte jonkinlaista perstuntumaa tähän asiaan.

Näin ollen YK: n ihmisoikeuksiin vetoava sisäministeri Ohisalo itse rikkoo tuota em. YK: n sopimusta haaliessaan maahan muslimeja, jotka eivät kunnioita suomalaisten ja muiden täällä asuvien ei- muslimien ihmisoikeuksia. Osmo Soininvaara ehdotti aikoinaan maahamme muuttavilta ulkomaalaisilta vaadittavaksi jonkinlaisen sopimuksen allekirjoittamista ja oletan hänen tarkoittaneen juuri tuota YK: n ihmisoikeusssopimusta.

Suomessa ja Ruotsissa monet muslimit ovat oikeudessa vedonneet juuri tuohon Kairon sopimukseen ja sharia- lakiin, kun he ovat olleet syytteessä huivittomien naisten pieksämisestä ja eroa hakeneiden vaimojensa tappamisesta.

Yle on käynyt Liettuassa haastattelemassa Valko- Venäjältä tulleita pakolaisia. Irakilainen Firas tuli Suomeen jo vuoden 2015 babyboomissa, mutta hänet käännytettiin vuonna 2017. Nyt Firas haluaa uudelleen Suomeen, koska hän tietää kaikkien tulijoiden saavan nykyään oleskeluluvan. Oli se sitten Ohisalon ja Saddamin valekuollut majuri, tai Isisin videoilla kauloja katkova 17- vuotias partaukko.

PS: n kansanedustaja Sakari Puisto oli ennen puolueen jakaantumista työministeri Jari Lindströmin avustajana. Siinä virassaan hän laati aloitetta lukemattomien Suomessa toimivien somalijärjestöjen avustusten lakkauttamiseksi.

Ruotsissa on todettu kymmeniä miljoonia tukea saaneiden somalijärjestöjen käyttäneen valtaosan noista rahoista ääri- islamististen Koraanikoulujen pyörittämiseen, eikä suinkaan ”läksyapuun”, kuten ne oli määrätty käytettäväksi. Ja 100% varmuudella sama somalien huijaus myös Suomessa.

Varsinkin pienet tytöt istuvat jopa 10 tuntia viikossa noissa Koraanikouluissa, missä heille opetetaan vain ja ainoastaan Koraania, sekä sharia- lakia. Yhteiskunnan varoja käytetään siis peruskoulussa mahdollisesti tapahtuneen integroitumisen poistamiseen. Koraani määrää mm, ettei muslimi saa koskaan kiittää tai jotenkin positiivisesti huomioida hänelle rahaa ja apua jakavaa vääräuskoista.

Olen itse avannut oven varmasti ainakin 50: lle lastenvaunuja työntävälle somaliäidille, eikä yksikään (0) ole kiittänyt, ne eivät ole edes näkevinään minua vääräuskoista ja valkoihoista. Siitä somalien kulttuurista ovat ihmisyys ja hyvät tavat kaukana. Meillä suomalaisilla asuivat esi- isät puussa, mutta monella somalilla se oli iso- isä, joka puussa asui!