Hesarissa oli taas järkyttävä tarina Kiinan harjoittamasta muslimien sorrosta. Oman näkemyksensä mukaan Kiina käy Xinjiangissa terrorisminvastaista kamppailua. Ulospäin (hesari) se näyttää etniseltä vainolta.

Xianjiangin maakunnan naapurivaltiot ovat Afganistan, Kazakstan, Tadzikistan, Pakistan ja Kirgisia (huh!). Maakunnan asukkaista 10 miljoonaa on muslimi- uiguureita ja he haluaisivat itsenäisen valtion. Lukuisia vain puukoilla tehtyjä terrori- iskuja on jo ollut, koska aseita valvotaan tarkasti.

Ranskassa sen sijaan ei valvottu mitään ja aseita oli runsaasti liikkeellä. Muutaman sadan kuolleen ja muutaman tuhannen vammautuneen jälkeen onkin nyt sitten konepistoolimiehiä jokaisessa kadun kulmassa. Tämäkö oli hyvä!

Ruotsissa 20 moderaattien (kokooomus) kansanedustajaa on jo vaatinut armeijan joukkoja pahimpiin lähiöihin. Eilisten ja viime viikkojen ammuskelujen jälkeen se on koko ajan lähempänä. 

Islamistit hallitsevat maahanmuuttajalähiöitä, kirjoitti jopa sosiaalidemokraattinen Aftonbladet muutama päivä sitten. "Vapaaehtoista" naisten pukeutumistakin valvotaan ankarasti.

Syyriasta palanneet Isisin terroristit ovat perustaneet Ruotsissa jo oman verkoston, joka koordinoi jäsentensä rikollisuutta ja käytännöllisesti katsoen kaikki nämä "sotaveteraanit" elävät rikoksilla. Mitä muuta he sitten suunnittelevat, sitä ei  tiedä pirukaan, eikä varsinkaan Ruotsin poliisi.

Ylellä oli muuten viikolla " voi kauheeta" uutinen Tanskan tekemästä päätöksestä, jolla niqabin ja burkan käyttö julkisilla paikoilla kiellettiin. Ylen viherhomepäätoimittajat puhuivat kuitenkin koko ajan "huivista" (hijab), jota ei ole kielletty missään, eikä sitä edes aiota kieltää missään. Valeuutisointia parhaimmillaan, tuli heti Goebbels mieleen.

Islam uskontona on ja tulee pysymään, mutta tämä poliittinen islam on jihadia, isisiä, hamasia ja itsemurhapommittajia.

Vladimir "Volodja" Putin rakennutti Moskovaan Euroopan toiseksi suurimman moskeijan, koska Venäjällä on miljoonia hyvin kunnollisia muslimeja. Valtio on kuitenkin tarkkana ja jihadilaisesta vihapuheesta imaami lähtee heti neljästä raajasta kannettuna Siperiaan!