”Teidän paluunne Bosnia-Hertsegovinaan”, tuollaisen kirjeen saivat Bosnian pakolaiset Saksassa, kun rauha oli saatu entisen Jugoslavian alueelle.

”He ovat olleet vieraitamme, mutta he ovat kalliita vieraita”, sanoo Ulkolinjassa Nordrhein-Westfalenin osavaltion sisäministeri Franz-Josef Kniola.

Hussein al- Taee valittaa nyt suureen ääneen, kun joku ”afganistanilainen” oli pakkopalautettu Kabuliin. Noista afgaaneista 80- 90% tulee turvallisesta Iranista, joten Migrillä on ollut paremmat tiedot ja oliko taas jo rötöstelty Suomessa.

Irakista, Afganistanista ja Somaliasta tulleiden työllisyysaste on vain 20-26 prosenttia, kun se muilla maahanmuuttajilla oli 62- 75 prosentin luokkaa. Suomella ei ole varaa elättää sellaista joutilaiden miesten joukkoa, kuin mitä afgaanit ja irakilaiset ovat.

Hussein al- Taeen on siis korkea aika palata rakentamaan sitä kotimaataan Irakia, jonka uskontoa ja kulttuuria hän ihailee. Sota loppui siellä jo aikoja sitten ja nykyään muslimit ammuskelevat jo enemmän Tukholmassa kuin Bagdadissa. Iran siirtää jo Irakin ja Afganistanin šiiamuslimeja Syyriaan väestöpohjaa muuttamaan, joten siinä on Irania ihailevalla al- Taeella loistava mahdollisuus saada vaikka oma pikku kalifaatti hallittavakseen. Voi muuttaa suoraan jonkun toisen kalustettuihin huoneisiin, kuten al- Holin naiset tekivät.

Tosin Hussein al- Taee haluaa muuttaa Suomen omaksi kalifaatikseen, mutta eiköhän se tyssää jo seuraavissa eduskuntavaaleissa ja toivottavasti mahdollisimman pian!