Suomen kuvalehdessä on ihan sinänsä asiallinen artikkeli Ruotsista Suomeen tulleen somalien Dödspatrullen- jengin rikoksista, mutta huttua yritetään syöttää siinäkin.

Ruotsissa varttuneet nuoret asuvat ahtaasti ja näkevät vanhempiensa tekevän raskaita ja heikosti palkattuja töitä, SK siteeraa Ruotsin somalien Dödspatrullen- ja Shottaz- jengeistä kirjan kirjoittanutta Diamant Salihua. Sosioekonominen tausta syynä, oj va fint!

Asia on juuri päinvastoin, sillä he eivät ole koskaan nähneet vanhempiensa tekevän mitään töitä. Isä jauhaa päivät päästään sohvalla khattia, maleksii toreilla ja moskeijassa, sekä jatkuvasti raskaana oleva äiti kököttää keittiön nurkassa kuin jättimäinen muurahaispesä.

Suomen kantaväestön 25- 60- vuotiailla palkka- ja yritttäjätulon mediaani on tasan 33 020 euroa (tilastovuosi 2020, Teemu Keskisarja). Suomessa asuvien Irakin, Somalian, Afganistanin ja Syyrian kansalaisilla se mediaanitulo on nolla (0) euroa, koska yli puolet ei tienannut työelämässä penniäkään, ainakaan verokirjalla. Kannustinloukkuun päästiin, Allahu akbar!

Suomessa olisi 3654 huumejengiä ja niissä 181. 000 jäsentä, sekä joka päivä ammuttaisiin 643 kertaa jossain päin maata, jos kantakirjasuomalaiset köyhät olisivat yhtä moraalittomia kuin muslimipakolaiset. Ruotsissa on nimittäin miljoona muslimia ja poliisin mukaan jengeissä (98% muslimeja) on jo 60. 000 jäsentä. Ja joka vuosi tulee ainakin 1. 000 uutta, minkä lisäksi tuhansittain alaikäisiä on aina valmis ottamaan vastaan huume- tai tappokeikan.

Näiden pakolaistaustaisten musliminuorten ongelmien syynä ovat siis patalaiskojen ja tukipetoksiin keskittyneiden vanhempien lisäksi kaikenlaista suomalaisen yhteiskunnan halveksuntaa saarnaavat imaamit.

Sehän nähtiin jopa television esittämissä tv- dokumenteissa, joissa Tanskan ja Ruotsin julkkisimaamit kehottivat piilokameran edessä muslimeja välttämään kaikenlaista kanssakäymistä (mm. työntekoa) paikallisväestön kanssa. Mistään muslimien rikoksistakaan ei saa kertoa poliisille, koska kaikki hoidetaan Kalifaatissa sharia- lakien mukaan.

Ruotsalainen toimittaja Elisabeth Åsbrink on aina saarnannut islamilaisen monikulttuurisuuden (monokulttuuri) puolesta, mutta sitten hän eräänä päivänä heräsi kotonaan kammottavaan jytinään. Naapurin monikulttuurisen (huumeet!) asukkaan oven läpi ammuttiin kalashnikovilla pitkä sarja. Elisabeth sanoo, että kyse on "laista ja moraalista", mutta sotkee lopulta koko jutun feministin sekavaksi horinaksi.