Tänään julkaistujen mielipidetutkimusten mukaan persut jatkavat nousuaan (14,9%), eikä sitä ainakaan menneen viikon tapahtumien perusteella tarvitse ihmetellä.


Viikon limbo taisi olla tämä Päivi Lipposen  blogikirjoitus, jossa hän jo etukäteen tuomitsi Tampereen tuhopolton viharikoksena.

 

Mikäli nämä turkkilaiset eivät olisi paljastuneet, niin tätä kolmen ihmisen kuolemaan johtanutta tuhopolttoa olisi koko vaalikevät puitu rasistisena rikoksena ja persujen ehdokkailta olisi tivattu kantaa asiaan. Päivi Lipponen puhui rasistisista murhista, mutta tämän päivän hesarissa tiedettiin jo ulkomaiset tekijät ja rikosnimikkeenä oli petos.


Suomalaisella miehellä on monenlaista ongelmaa riesanaan: viina, väkivalta, metsäläinen habitus, puhekyvyttömyys jne, joten ei sitä mielellään enää muiden murhatöitä oteta tunnolleen. Lentokyvyttömät pingviinit ovat vuosituhansien saatossa vetäytyneet Etelämantereelle tämän liikuntavammansa kanssa ja samalla tavalla on suomalainen mies hakeutunut tänne arktisille metsäalueille autismiaan suremaan. Nyt on kuitenkin oikein joukolla tultu tänne perässä pilkkaamaan ja vielä ainoana etnisenä ryhmänä joutuu suomalainen mies kantamaan vastuun kaikista maamme viharikoksista.


Miltä suomalaisista naisista mahtaisi tuntua, jos Helsingin huorista puhuttaessa aina kauhisteltaisiin vain suomalaisen naisen moraalittomuutta. Täsmälleen sama asia!


Rasistinen viharikos on vakava rikos, josta onkin annettava kovennettuja tuomioita. Sen käyttäminen summittaisena lyömäaseena pitäisi kuitenkin olla yhtälailla rikos ja varsinkaan kansanedustajalta ei sellaista voi hyväksyä. Päivi Lipponen tosin on eduskunnassa enemmän venäläisen kaasuyhtiön kuin Sdp: n asialla ( ja maksamana), mutta silti hänen käytöksensä tahraa myös puolueen oikeat kansanedustajat.


Viime viikolla ajelin eräänä aamuna töihin, kun huomasin lumessa ilmielävän afgaanin. Jos olisin ollut suomalainen rauhanturvaaja Afganistanissa, niin minulla olisi länsimaisen vapauden nimissä ollut oikeus karauttaa tulisilla vaunuilla hänen ylitseen. Näin ei kuitenkaan ollut, vaan hän oli työtoverini samalta työmaalta. Poimin nuoren miehen kyytiin ja näin hänen ei tarvinnut kävellä viimeistä kilometrin pätkää pakkasessa ja hyytävässä viimassa yli avoimen satama- alueen. Tämä nuori muslimimies on eturivin työmies ja tulee hyvin toimeen suomalaisten työtovereidensa kanssa. Mainitsin tämän tapauksen vain esimerkkinä suomalaisten rakentajien monikulttuurisuudesta, joka eroaa melkoisesti Päivi Lipposen kaltaisten hörhöjen maailmasta.


Paskalakiin tuli K 68 tarra ja ongelman kuvitellaan poistuneen. Ei vain poistunut. Suomi olisi voinut ehtona Irlannin ja muiden EU: n sippivaltioiden pelastamiselle vaatia vapautusta kaikkein järjettömimmistä direktiiveistä. Emmehän me kuitenkaan mallioppilaina mitään vaadi.


Jouko Ahonen sai kenkää, mutta samalla paljastuivat muidenkin ay- johtajien saamat hallituspalkkiot. Työläisen vuosipalkan verran muutamasta kokouksesta, eläke- edut ja mitä muuta luottokorttia ja sälpää nyt tuleekaan mukana. “Kenen leipää syöt, sen lauluja laulat”, koreografia ja sanat Jouko Ahonen. Urpilainen tietysti ehti vielä lanseerata Lauri Ihalaisen ehdokkuutta suurena voittona.