Ämmien puheita, kuulin sanottavan lukemattomia kertoja lapsuuteni Lapissa, kun joku kertoi epämääräisiä juoruja tai muuten vääriä tietoja. Nykyään niitä ämmien puheita ja vääriä tietoja ovat kaikki lehdet ja varsinkin Yle aivan täynnä. Ja tuo ämmien puheita ei tarkoita pelkästään naisia.

Demarien varapuheenjohtaja Niina Malm vaatii nyt hallitukselta lakiehdotusta itärajalla odotettavissa olevaa ”siirtolaisvyöryä” varten. Aivan oikein; Hesarin ja Ylen jutuissa ne väkisin maahan ryntäävät partaukot ovatkin nyt siirtolaisia! Ihan kuin aikoinaan Amerikan siirtolaiset, joiden hyvän maineen tuomaa sädekehää yritetään nyt saada maahan (Kelaan) ryntääville muslimimiehille.

Malm toivoo ja kirkuu sitä lakiehdotusta, koska sen kaatamalla ja Rkp: n puheenjohtajan vaalikampanjan takia sillä voidaan saada jopa hallitus nurin.

Sisäministeri Mari Rantanen ei tietenkään tuo mitään sellaista, koska itärajalla voidaan joutua tekemään aivan poikkeuksellisia toimia Venäjän aloittaman hybridisodan takia.

Presidentit Niinistö ja Stubb tietävät oikein hyvin, että pahimman mahdollisen skenaarion tapahtuessa Suomen perustuslailla ja vanhentuneilla YK: n pakolaissopimuksilla ei ole mitään merkitystä. Koska niitä luotaessa ei osattu kuvitellakaan jonkun valtion ajavan valtavan rikollislauman rajansa yli naapurimaahan.

Aivan oikein rikollislauman, koska jo toiseen valtioon väkisin tunkeminen on rikos ja vuoden 2015 tulijoista näimme, että sosiaalituet saatuaan se heidän rötöstelynsä ja väkivalta vasta oikein kunnolla alkaakin.

Onhan se nyt Luojan lykky, ettei meillä ole Haavisto presidenttinä ja Sanna Cicciolina Marin pääministerinä! Naisethan Haavistoa enimmäkseen äänestivät, joten ainakin siinä vältyimme ämmien puheilta.

Ja kukahan sitä äärioikeistoa oikein edustaa, sitä voisivat Niina Malm ja hänen tahdissaan vinkuva Nasima Razmyarkin miettiä  noiden alla olevien kuvien perusteella. Alemmassa kuvassa on nimenomaan Hamasin al- Quds prikaati, joka tekemänsä 1200 ihmisen joukkomurhan jälkeen on nyt kuitenkin saanut Niinan ja Nasiman kaltaisten jonninjoutavien ämmien sympatiat puolelleen.

IltaSanomat 9.3.2024.l%C3%B6hven.jpg

Kiitos Qroquius Kadille, koska toimitti ajankohtaisia kuvia. Hesarin tähtitoimittaja Kaisa Rautaheimo oli kirjoittanut oikein jutun Gazan historiasta. Siinä hän väitti, ettei Gazalla ole koskaan ollut maarajaa minkään arabivaltion kanssa. Ämmien kirjoituksia!