Kaikki tiedotusvälineet ovat jo monta päivää kirjoittaneet vihreiden valtaisasta vaalivoitosta, viherjytkystä. Nämä kun saivat vaivaiset 12. 4 % kannatuksen koko maassa ja 3. 9 % nousun edellisvaaleista.
 

Vuoden 2012 eduskuntavaaleissa perussuomalaiset saivat 19. 1 % kannatuksen koko maassa ja nousua oli hämmästyttävät 15 %. Se oli JYTKY. Vuoden 2012 kuntavaaleissa persut saivat 12. 3 % kannatuksen ja nousua edellisistä kuntavaaleista oli 7. 0 %.

Nyt jopa feministinen, vihreä Vasemmistoliitto juhlii vaalivoittoa, vaikka he saivat vain 0.8 % nousun edellisvaaleihin verrattuna ja samat prosentit kuin pahasti sortunut Perussuomalaiset.

En tiedä onko naisen euro 80 centtiä, mutta monessa muussa asiassa nainen on 80 senttiä. Tuolla halusin tölväistä ainoastaan vihreitä naistoimittajia: Jutta Urpilaisen kaltaiset naiset, kuten myös Osmo Soininvaaran ja Pekka Haaviston kaltaiset vihreät näkisin mielelläni valtion johtopaikoilla.

Eihän sillä muuten ole väliä, mutta kun media ja näiden kahden takiaispuolueen edustajat vaativat hallitusta muuttamaan politiikkaansa noiden kuntavaalien takia.

Ensimmäisen kauden kansanedustaja Emma Kari on todennäköisesti seuraava vihreiden puheenjohtaja. Olen seurannut hänen televisioesiintymisiään, eikä ne oikein vakuuta. Vaikeaa kuvitella häntä mihinkään hallitusneuvotteluihin.

Muistellaanpa vanhoja vihreiden ehdotuksia, joita Emma Kari on varmasti kannattanut.

- Kaikkien maahanmuuttajien isovanhemmille automaattinen oikeus muuttaa Suomeen. ( Osmo Soininvaara huomautti silloin, että pelkästään Venäjältä voi tulla 50. 000 babushkaa.)

- 50. 000 espanjalaista nuorta otetaan suomalaisen nuorisotakuun piiriin. ( Ei ole toteutunut omillekaan nuorille. )

- Kaikille paperittomille oikeus täydelliseen terveydenhoitoon Suomessa. ( Pelkästään Pietarin aluella on 50. 000 HIV- positiivista. Kari Rajamäki. )

Yksikin näistä kolmesta mielettömyydestä olisi toteutuessaan tuonut täysin rajattomat kustannukset ja joku toinen olisi joutunut korjaamaan epäonnistuneen sotkun.