Mikä on sisäministeri Maria Ohisalon kanta Elokapina- liikkeeseen, kysellään nyt tasavallassa? Sehän on aivan selvää, tuo liike on vihreän fasismin erityisessä suojelussa.

Helsinkiläinen apulaispoliisipäällikkö teki nimittäin ratkaisun, jonka mukaa Elokapina- liikkeen rahankeräysrikoksella saamia varoja ei takavarikoida, vaikka niin yleensä tehdään. Itse poliisipäällikkö ei halunnut ottaa kantaa noin arkaan asiaan, vaan melko varmasti sisäministeriöstä (Ohisalo) kyseltyään hän pisti apulaisensa syyllistymään virkarikokseen.

Miksipä vihreä sisäministeri Ohisalo ei voisi syyllistyä rikokseen, jos kerran rikokseen syylliseksi todettu vihreä ulkoministeri Haavisto vain jatkaa virassaan.

Tuohan ei ole vielä mitään, mutta kun valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen (se vanha narttu!, suom. huom.) jakaa jo omilleen virallisia tappolupia. Ei tietenkään valkoposkihanhia koskevia, mutta ilmastonmuutoksen kieltäjiä ja kaikkia heidän natseiksi katsomiaan ja kutsumiaan suomalaisia koskevia tappolupia.

Valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen, (se Vysinskiä ja Himmleriä ihaileva vanha narttu. suom. huom.), vapautti nyt siis henkilökohtaisesti Vasemmistoliiton toiminnanjohtaja Misha Dellingerin kaikista syytteistä, vaikka tämä oli Twitterissä julkaissut monia eri ryhmiä koskevia tappouhkauksia.

Hän huomauttaa päätöksessään, että kiihottamisrikoksen tunnusmerkistö ei anna suojaa jokaiselle ihmisryhmälle.

On kyllä melkoista menoa nyt Suomen tasavallassa ja kertoo paljon naisten vallankäytöstä.

Arvostettu eduskuntatutkija Markku Jokisipilä katosi julkisuudesta, koska hän tutkijan tapaan analysoi perussuomalaisia vain näiden ohjelmien ja äänestyskäyttäytymisen perusteella. Sitä maatamme nyt hallitseva vihreät kulttuurimarxistit eivät hyväksyneet, vaan olisi pitänyt natsitella muiden mukana.

Perussuomalaisten puheenjohtaja Riikka Purra on kasvissyöjä ja nainen. PS: n varapuheenjohtaja Sebastian Tynkkynen on homoseksuaali, joka on parisuhteessa mustan afrikkalaisen kanssa. Tynkkysen äänimäärät vain kasvavat joka vaaleissa ja hän on ollut ennenkin varapuheenjohtajana. Silti persuja pitäisi syyttää naisvihasta, suvaitsemattomuudesta ja natsitella joka välissä. Koska Ohisalo, Toiviainen, Andersson, ja muut vihreät fasistit ovat näin päättäneet!

Ihan lähikuukausina aletaan jakaa EU: elvytyspaketin rahoja, joita Suomi saa 2 miljardia ja Espanja 140 miljardia. Onko Espanjan väkiluku siis 385 miljoonaa, vai onko maan bkt niin pieni, että se saa 70 kertaa enemmän noita elvytysrahoja! Ei suinkaan, Espanjan väkiluku on noin kymmenen kertaa Suomea suurempi. Ja espanjalaisen bkt asukasta kohden on noin 63% suomalaisen bruttokansantuotteesta. Silti he saivat kahdeksan kertaa enemmän elvytysrahaa asukasta kohden kuin suomalaiset.

On siis aivan helppo kuvitella miten Suomelle ja Suomen teollisuudelle tulee käymään, kun Välimeren ja itäisen Euroopan maat rupeavat saamaan noita jättimäisiä rahapottejaan. Huonosti, tosi huonosti!